Am deschis acest topic pentru toti cei care ar vrea si ei sa vanda ceva si n-au voie sa posteze in marketplace.
Dupa cum bine stiti, exista un numar limita de posturi pentru a avea aces in sectiunea destinata vanzarii/cumpararii. In cazul in care totusi nu stiti, gasiti AICI toate informatiile necesare.
Asa ca, zic eu, daca chiar aveti ceva de vandut si e urgent, dati un reply la acest topic.
Ce vreau sa stiti este ca acest topic este inselator. Daca postati tampenii, preturi exagerate si alte bazaconii, aici nu exista regula din marketplace care va protejeaza. Aici poate spune oricine ca e prea scump si poate oricine sa va faca de ras.
De asemenea, daca nu prea aveti treaba cu forumul si totusi insistati cu spam-ul pe acest topic, colegii va vor penaliza mult mai repede decat in marketplace. Uneori veti ajunge banati mai repede decat daca ati fi asteptat sa intelegeti cum functioneaza Seopedia.
@admini si moderatori: acest topic va filtra foarte bine si repede utilizatorii noi. Lasati-l "ON" o vreme.
@cei care pot posta in marketplace - doua cuvinte am pt voi: FARA MILA!
Spor la vanzari!