Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Neplaceri Magazine Online Românești

Afișare hibrid

Iulian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    37

Implicit Neplaceri Magazine Online Românești

Cred ca e bine sa avem un asemenea topic, sa stim cu totii de ce sa ne ferim.

In ultimii ani, comenzile online le-am facut decat de la eMag (deh, imi plac serviciile lor), insa in ultima jumatate de an am gasit aceleasi produse la preturi mai bune, la alte magazine.
    Nu am avut plangeri la adresa altor magazine precum Flanco, Altex, Pc Garage si altele totusi maricele, insa la inceputul saptamanii am comandat de la debo.ro, un site care am crezut ca o sa fie mult mai profesionist.

Am plasat comanda Marti si am specificat plata prin transfer bancar.
    Sun ieri la ei, pentru ca nu primisem timp de 2 zile nici un mesaj, nici o proforma pe mail, nimic. Imi raspunde o domnisoara si imi spune ca pachetul a fost trimis catre mine, si ca va ajunge in ziua urmatoare.
    O intreb de plata, cum procedam, ca am specificat transfer bancar. Ea imi spune ca mi-au trimis cu ramburs

Nu-i nimic.. trecem peste...

Astazi imi vine la usa curierul si ce sa vedeti, din 3 produse comandate, mi-a venit doar cu unul

Il trimit pe baiat inapoi si ii zic ca eu nu ii achit lui toata comanda doar pentru un produs.
    Bineinteles, el suna pe aia la debo, aia ma suna pe mine si imi zic ca luni imi trimit si restul produselor, pentru ca s-a produs o greseala.

Asadar, debo.ro, timp de livrare, din 24-48h in aproape o saptamana

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Iulian Vezi Post
    Cred ca e bine sa avem un asemenea topic, sa stim cu totii de ce sa ne ferim.

In ultimii ani, comenzile online le-am facut decat de la eMag (deh, imi plac serviciile lor), insa in ultima jumatate de an am gasit aceleasi produse la preturi mai bune, la alte magazine.
    Nu am avut plangeri la adresa altor magazine precum Flanco, Altex, Pc Garage si altele totusi maricele, insa la inceputul saptamanii am comandat de la debo.ro, un site care am crezut ca o sa fie mult mai profesionist.

Am plasat comanda Marti si am specificat plata prin transfer bancar.
    Sun ieri la ei, pentru ca nu primisem timp de 2 zile nici un mesaj, nici o proforma pe mail, nimic. Imi raspunde o domnisoara si imi spune ca pachetul a fost trimis catre mine, si ca va ajunge in ziua urmatoare.
    O intreb de plata, cum procedam, ca am specificat transfer bancar. Ea imi spune ca mi-au trimis cu ramburs

Nu-i nimic.. trecem peste...

Astazi imi vine la usa curierul si ce sa vedeti, din 3 produse comandate, mi-a venit doar cu unul

Il trimit pe baiat inapoi si ii zic ca eu nu ii achit lui toata comanda doar pentru un produs.
    Bineinteles, el suna pe aia la debo, aia ma suna pe mine si imi zic ca luni imi trimit si restul produselor, pentru ca s-a produs o greseala.

Asadar, debo.ro, timp de livrare, din 24-48h in aproape o saptamana
    Nu cred ca e ok sa generalizezi pentru 1 singura comanda. Greseli se mai intampla.

N-am comandat de la debo, dar orice business are problemele lui, cu cat mai putine, cu atat mai bine pt client.

In cazul tau, vb cu ei si rezolva. Postul pe forum e inutil.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    34
    Posturi
    431
    Putere Rep
    32

Implicit

Am comandat de la ei un TV anul trecut, din câte îmi amintesc a fost la comandă. Am plătit cu cardul și mi-a ajuns tv-ul la timp.
    Am un blog personal nou.

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    53
    Posturi
    622
    Putere Rep
    40

Implicit

Acum vreo 2 ani am luat de la debo un tv si un blu-ray. Pe vremea aia aveau niste preturi extraordinar de bune in comparatie cu alte magazine online, si se pare ca asta era posibil pentru ca aduceau produsele direct de afara. Costurile in acest caz erau cele de timp, astfel ca un produs a ajuns in cca o saptamana, iar celalalt in cca 10 zile daca imi mai aduc bine aminte, insa ideea e ca am stiut si am acceptat acest lucru inca de la inceput, deci totul a fost OK.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    37

Implicit

@Tom: stiu ca nu e ok sa generalizam, insa se mai intampla... iar eu ca si consumator, merit sa fiu respectat, iar ei sa isi respecte politica... Chiar daca suntem "ca la romani", nu ne putem scuza din cauza asta.

Din cealalta perspectiva, cei care au magazine online, trebuie sa isi respecte clientii cum vor si ei sa fie respectati. Regula #1 in comert.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

O sa gasesti pe net astfel de opinii despre 99% din magazinele online, ce rost are sa mai deschidem un astfel de topic si pe un forum de seo. Iti inteleg fustrarea, e nasol cand patesti asa ceva dar ghinioane sau greseli se intampla si nu tine neaparat de respect ci de experienta si posibilitatile de organizare are firmelor.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Gasesti opiniile unor oameni complet straini. Aici macar poate stiu ce persoana impartaseste o experienta si ma pot baza pe parerea lui.

Eu unul am patit-o cu cel.ro cand a fost blackfriday. Am luat un laptop la promotie. Nu ma suna nimeni sa-mi confirme comanda, am primit doar un mail ambiguu care spunea ca nu este cel care confirma comanda. Am sunat la ei 4 zile la rand, si dimineata si dupa amiaza, nu au raspuns niciodata la telefon, nici pe fix, nici pe mobil. Nu mai stiam ce sa cred, intre timp pierdusem celelalte oferte la care am renuntat, deh, era black friday. Am zis asta e, am sunat si a 5-a zi, abia a 7-a zi au raspuns la telefon si mi-au zis ca ei au incercat o data sa ma sune (garantat nu am primit niciun telefon). Dupa o saptamana in care eu am sunat de 3 ori pe zi reusesc sa confirm comanda. Noroc ca aveam nevoie de acel laptop, ma rog sa nu am ghinionul sa am nevoie de garantie.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Iulian ai un negativ de la mine, deoarece consider ca arunci mizerii inutil, mai ales ca oamenii si-au cerut scuze pentru greseala si au zis ca repara imediat fara sa comenteze.

Oricine poate gresi, este o greseala facuta de un angajat, poate de un anagajat nou, poate obosit, poate......
    Si mie mi sa intamplat sa imi greseasca comanda, inclusiv mult laudatii emag, au trimis coletul meu la Oradea si celui de la oradea au trimis coletul meu, sa aplicat gresit eticheta pe colet, sa intamplat sa imi aduca comanda incompleta si sa fiu facturat pentru toate produsele (au fost impartite mai multe colete si unul sa ratacit)
    Nu este corect sa arunci cu mizerii asupra unei firme dupa o singura greseala omeneasca, daca fac asta mereu daca se repeta, mai intelegi.

Eu am comandat la ei un aragaz de fite pentru un apartament de ichiriat mai ieftin cu 20% fata de emag.ro si a ajuns in 12 ore si pentru ca era in bucuresti sau oferit sa il si monteze gratuit chiar daca nu era trecut nicaieri pe site asta.

Orice prost poate arunca cu noroi, dar oamenii adevarati sunt cei ce spala noroiul
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    37

Implicit

@lovelife: Ai dreptate, se mai intampla... am gandit-o la rece si eu acum. Se pot intampla erori... suntem oameni pana la urma.
    Rog un moderator sa stearga topicul. Multumesc.

MirceaG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    11th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    290
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Iulian Vezi Post
    @lovelife: Ai dreptate, se mai intampla... am gandit-o la rece si eu acum. Se pot intampla erori... suntem oameni pana la urma.
    Rog un moderator sa stearga topicul. Multumesc.
    Ca sa intelegi ca nu se intampla doar la noi. Acum vreo 4 luni mi-am comandat niste haine de pe un site din Anglia, care m-a atras cu niste preturi destul de bune. Un magazin destul de cunoscut dupa reviewuriile citite. Toate bune si frumoase, am platit, s-a confirmat comanda. Cand a ajuns la mine lipsea un produs, pe care il achitasem deja (plata s-a facut cu cardul). A fost nevoie sa sun la ei, sa vorbesc cu engleza mea de baltoaca si intr-un final sa imi inteleaga problema dupa alti centi cheltuiti pe telefon. Au hotarat intr-un final (dupa alte 4-5 mailuri reciproc trimise), sa imi trimita diferenta inapoi (se pare ca acel produs, nu se afla in stoc).
    Asa ca nu are rost sa generalizam, si sa aratam cu degetul doar spre romani, greseala e umana, nu romaneasca

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand magazine online
    De Serban Cristian în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 8th May 2014, 02:41
  2. Magazine online in ROmania.
    De Cristian Mezei în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 39
    Ultimul Post: 20th July 2011, 17:34
  3. Cumpar magazine online
    De Serban Cristian în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 3