Neplaceri Magazine Online Românești
Cred ca e bine sa avem un asemenea topic, sa stim cu totii de ce sa ne ferim.
In ultimii ani, comenzile online le-am facut decat de la eMag (deh, imi plac serviciile lor), insa in ultima jumatate de an am gasit aceleasi produse la preturi mai bune, la alte magazine.
Nu am avut plangeri la adresa altor magazine precum Flanco, Altex, Pc Garage si altele totusi maricele, insa la inceputul saptamanii am comandat de la debo.ro, un site care am crezut ca o sa fie mult mai profesionist.
Am plasat comanda Marti si am specificat plata prin transfer bancar.
Sun ieri la ei, pentru ca nu primisem timp de 2 zile nici un mesaj, nici o proforma pe mail, nimic. Imi raspunde o domnisoara si imi spune ca pachetul a fost trimis catre mine, si ca va ajunge in ziua urmatoare.
O intreb de plata, cum procedam, ca am specificat transfer bancar. Ea imi spune ca mi-au trimis cu ramburs :O
Nu-i nimic.. trecem peste...
Astazi imi vine la usa curierul si ce sa vedeti, din 3 produse comandate, mi-a venit doar cu unul :))
Il trimit pe baiat inapoi si ii zic ca eu nu ii achit lui toata comanda doar pentru un produs.
Bineinteles, el suna pe aia la debo, aia ma suna pe mine si imi zic ca luni imi trimit si restul produselor, pentru ca s-a produs o greseala.
Asadar, debo.ro, timp de livrare, din 24-48h in aproape o saptamana :clap: