Rezultate 1 la 10 din 120

Subiect: Ce metoda de protectie/atac impotriva cainilor propuneti

Afișare hibrid

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Poate ca sunt naiv dar as vrea aceeasi vehementa si fata de cei platiti sa rezolve problemele societatii, autoritati nationale, locale. Si cainii vagabonzi sunt in unele cazuri ca talharii, bande de talhari pe strazi, e treaba noastra sa vanam talharii sau a statului, eu asta zic.
    Asa lumea isi urmeaza cursul, oamenii isi varsa amarul pe forumuri, pe caini si in alcool, statul n-are rezolvare la nimic, impune doar taxe si creste preturile. De aia e ocupat ca are nu stiu ce prioritati, tot timpul exista alte prioritati dar niciodata nu rezolva nimic, de aia n-are bani etc

Ce sa zic, luata haita si eliberata in curtea primariei, la Parlament, acasa la Ponta, poate asa isi fac timp.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    Ce sa zic, luata haita si eliberata in curtea primariei, la Parlament, acasa la Ponta, poate asa isi fac timp.
    Sustin initiativa!
    O alta idee ar fi pusul armatei la treaba, nu cu focuri de arma, ci soldatii care stau de geaba trimis in numar mare sa puricheze oras cu oras si sa adune toti patrupezii.
    In 2006 cand am facut armata, 1000 de soldati am haituit toti cainii cazarmii din Caracal in 2 minute.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    Poate ca sunt naiv dar as vrea aceeasi vehementa si fata de cei platiti sa rezolve problemele societatii, autoritati nationale, locale.
    Ai fi naiv daca ai crede ca nu am aceeasi vehementa.
    Stii in schimb cine "sta in banca lui"? Ala care e obisnuit sa dea spaga, sa "rezolve" pe la primarie etc.

Nu, unii dintre noi nu suntem d'aia care dau spaga si care asteapta sa ne faca cineva dreptate din senin.
    E treaba TA sa faci ceva. E ilegal chiar sa observi o infractiune si sa n-o raportezi.

Comunismul a inabusit spiritul civic si ne-a facut pe toti lenesi. Lasa ca se ocupa altcineva de problemele pe care le avem, asa-i?
    Trust, but verify.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Protectie impotriva warez
    De danP în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th August 2011, 09:42
  2. Protectie Adsense, vizite invalide
    De Seinfeld în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 8th April 2010, 00:52
  3. Propuneti va rog :)
    De Federals în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 17th June 2009, 00:21
  4. Protectie copiere linkuri site
    De Popescu Marian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 17th June 2008, 23:56

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •