Pff.. cate teorii pe aici. Pe scurt, daca marca este "x y" si al a vandut produse pe un site "xAy" cu acel brand, va pierde domeniul. Case close. Next, please.
Pff.. cate teorii pe aici. Pe scurt, daca marca este "x y" si al a vandut produse pe un site "xAy" cu acel brand, va pierde domeniul. Case close. Next, please.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Daca sunt cuvinte generaliste, e cheste de istetime avocateasca. Daca sunt cuvinte brandabile gen "wall mart", pierde. De transferat ti-l poate transfera, daca nu i-au schimbat cei de la RoTLD statusul domeniului. Deci, da-i repede un whois si daca nu l-au schimbat, e liber la transfer.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
-Firma romaneasca detine TM-ul?
-Produsele pe care le-a vandut erau originale?
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)