Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 51

Subiect: Anunt umanitar ... un caz de leucemie foarte rara! Va rog macar sa cititi! :(

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit Anunt umanitar ... un caz de leucemie foarte rara! Va rog macar sa cititi! :(

Am deschis acest thread aici pentru ca nu stiam exact unde sa o fac, sper sa nu va suparati!

Ieri, am primit "pe umeri" un telefon si un caz pe care mi-am propus sa-l fac cunoscut si sa ajut prin toate metodele posibile in a-l solutiona! Daca aveti idei, surse, legaturi sau orice alt fel de ajutor, de orice natura, va rog sa ajutati, va veti simti cu adevarat oameni buni!

Este o vorba despre o fetita de 18 ani din satul Periprava, jud. Tulcea, foarte, foarte inteligenta si muncitoare (invata la cel mai bun liceu din oras), care a aflat cu 3 zile inainte de majoratul ei ca sufera de o boala deosebit de grava si rara: leucemia acuta. Va voi lasa pe dvs. sa cititi intregul anunt si aceia dintre dvs., care au un suflet mare, i-as ruga sa faca si o donatie, oricat de mica ar fi ea in unul din conturile deschise si pe care le puteti gasi pe site! Voi posta in aceste zile si scanarile cu parafele medicilor, asta in cazul in care luati in calcul si posibilitatea unei minciuni ... va asigur 100%, pun la bataie intreaga reputatie pe care o am pe acest forum ca este un caz real ... si daca nu luam atitudine, in mai putin de 3 luni, fetita poate muri ... Haideti sa aratam romanilor ca, comunitatea Seopedia are si un suflet mare, pe langa atatea calitati tehnice desavarsite! Iata si mesajul ei pentru dvs.:

"Numele meu este Cosmina Adela Denisov si imi doresc cel mai mult SA TRAIESC!

Sunt nascuta pe 23 ianuarie 1994 intr-un mic sat pe nume Periprava, ce se afla situat din punct de vedere geografic in judetul Tulcea. Sunt eleva in clasa a XI-a la Liceul teoretic “Grigore Moisil” din orasul Tulcea, unde invat cu mare placere si unde am cunoscut si descoperit in colegii mei, o adevarata familie care ma sustine in cea mai grea incercare la care m-a supus viata.

Am aflat cu 3 zile inainte de a face frumoasa varsta de 18 ani ca sufar de o boala rara si deosebit de periculoasa: leucemie acuta. Practic, pentru a reusi sa rapun aceasta boala, am nevoie cat mai repede posibil de un transplat de maduva care este extrem de costisitor. Operatia se poate realiza in strainatate, iar un pret minim al costului acesteia este undeva in jurul sumei de 80.000 EUR.

Cu cat timpul trece si ce e drept, in mare viteza, cu atat se agraveaza situatia in care ma aflu. Din aceasta cauza imi doresc din tot sufletul sa pot strange cu ajutorul vostru banii de care am nevoie pentru a-mi indeplini visul si pentru a avea o mica sansa la viata. Numai voi ma puteti ajuta sa strang suma pe care am mentionat-o anterior, sunteti singura mea speranta si sunt sigura ca daca voi va veti dori ca eu sa reusesc, toate eforturile si toate sperantele voastre se vor indrepta catre mine, si voi reusi sa repun … leucemia!

Pentru a putea face donatii faceti CLICK AICI, pentru a afla mai multe informatii, insa un mare ajutor ar fi acela daca ati putea sa aduceti la cunostinta cazul meu atat prietenilor, apropiatilor, rudelor, dar si prin Y!M, facebook, twitter sau alte modalitati de raspandire a informatiilor in mediul online sau offline. Viata mea depinde numai de voi, astfel ca, cu fiecare leut strans in conturi si cu cat mai multe persoane care pot donadin putinul lor, veti putea decide daca voi mai trai sau nu alaturi de voi!

Aceasta asteptare mai poate dura maxim 2 luni si jumatate de acum inainte, operatia fiindu-mi tot mai necesara pe zi ce trece …

Va multumesc frumos din tot sufletul pentru amabilitate si pentru interesul acordat problemei pe care o am si va doresc multa, multa sanatate si sa aveti puterea sa priviti zi de zi aceasta viata in culori!

Cu drag si deosebit respect, Cosmina DENISOV"
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Sa faca un articol unic si il public aici Umanitar
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

In regula, va voi trimite un mesaj cand va fi gata articolul pentru a-l putea posta! Va multumesc frumos pentru ajutor!

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Sa faca un articol unic si il public aici Umanitar

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Multumesc frumos Catalin! Sa dea Dumnezeu sa reusim sa strangem banutii pentru a o putea ajuta ... pentru a-i mai da o sansa la viata!

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Andrei, crezi sau nu chiar mi-am propus ca din veniturile pe care le am sa fac si donatii cand se poate. Chiar azi am facut una si o sa mai fac una pentru fata asta. E trist cand se intampla asa ceva.

Si eu va rog sa ajutati cat si cum puteti pe oamenii astia. O parte cat de mica din profitul vostru ar oferi o sansa la viata.

O sa scriu si pe blogul personal si va invit sa faceti la fel.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Iti multumesc enorm Marius! Este trist ... am putea fi chiar noi in locul ei ... sau apropiatii nostri ... Cand am auzit telefonul si am inteles ce mi se transmite, am crezut ca nu este adevarat. Se pare ca acest caz "a ajuns pe mainile mele" si de mine depinde intr-o mare masura daca i se va putea face fetei operatia sau nu! Iti multumesc frumos inca o data pentru ajutor! Asa cum ti-am spus-o si in particular, esti un om bun, un om deosebit!

Citat Postat în original de Marius Morariu Vezi Post
    Andrei, crezi sau nu chiar mi-am propus ca din veniturile pe care le am sa fac si donatii cand se poate. Chiar azi am facut una si o sa mai fac una pentru fata asta. E trist cand se intampla asa ceva.

Si eu va rog sa ajutati cat si cum puteti pe oamenii astia. O parte cat de mica din profitul vostru ar oferi o sansa la viata.

O sa scriu si pe blogul personal si va invit sa faceti la fel.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Ma ofer si eu sa public un articol pe unul dintre siteurile personale aici Apeluri Umanitare | cancerul.net .
    Deasemea voi face si o mica donatie.
    Multa sanatate.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

hl2u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    51
    Posturi
    484
    Putere Rep
    37

Implicit

PayPal, alte forme de micropayments ?

Claudiu B este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Zimnicea - Teleorman
    Vârstă
    43
    Posturi
    624
    Putere Rep
    34

Implicit

No paypal?

Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Anunt umanitar
    De Robert în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 25th November 2010, 21:55
  2. Ajutor umanitar pentru o eleva bolnava de leucemie
    De Gabriel Puscuta în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 23rd October 2009, 22:38
  3. Salvati-l pe Alex - Anunt umanitar
    De Robert în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 17th July 2009, 20:36
  4. Anunt umanitar
    De roooney7 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th May 2008, 18:39
  5. Anunt Umanitar .....
    De meetzah în forumul Google