Am deschis acest thread aici pentru ca nu stiam exact unde sa o fac, sper sa nu va suparati!
Ieri, am primit "pe umeri" un telefon si un caz pe care mi-am propus sa-l fac cunoscut si sa ajut prin toate metodele posibile in a-l solutiona! Daca aveti idei, surse, legaturi sau orice alt fel de ajutor, de orice natura, va rog sa ajutati, va veti simti cu adevarat oameni buni!
Este o vorba despre o fetita de 18 ani din satul Periprava, jud. Tulcea, foarte, foarte inteligenta si muncitoare (invata la cel mai bun liceu din oras), care a aflat cu 3 zile inainte de majoratul ei ca sufera de o boala deosebit de grava si rara: leucemia acuta. Va voi lasa pe dvs. sa cititi intregul anunt si aceia dintre dvs., care au un suflet mare, i-as ruga sa faca si o donatie, oricat de mica ar fi ea in unul din conturile deschise si pe care le puteti gasi pe site! Voi posta in aceste zile si scanarile cu parafele medicilor, asta in cazul in care luati in calcul si posibilitatea unei minciuni ... va asigur 100%, pun la bataie intreaga reputatie pe care o am pe acest forum ca este un caz real ... si daca nu luam atitudine, in mai putin de 3 luni, fetita poate muri ... Haideti sa aratam romanilor ca, comunitatea Seopedia are si un suflet mare, pe langa atatea calitati tehnice desavarsite! Iata si mesajul ei pentru dvs.:
"Numele meu este Cosmina Adela Denisov si imi doresc cel mai mult SA TRAIESC!
Sunt nascuta pe 23 ianuarie 1994 intr-un mic sat pe nume Periprava, ce se afla situat din punct de vedere geografic in judetul Tulcea. Sunt eleva in clasa a XI-a la Liceul teoretic “Grigore Moisil” din orasul Tulcea, unde invat cu mare placere si unde am cunoscut si descoperit in colegii mei, o adevarata familie care ma sustine in cea mai grea incercare la care m-a supus viata.
Am aflat cu 3 zile inainte de a face frumoasa varsta de 18 ani ca sufar de o boala rara si deosebit de periculoasa: leucemie acuta. Practic, pentru a reusi sa rapun aceasta boala, am nevoie cat mai repede posibil de un transplat de maduva care este extrem de costisitor. Operatia se poate realiza in strainatate, iar un pret minim al costului acesteia este undeva in jurul sumei de 80.000 EUR.
Cu cat timpul trece si ce e drept, in mare viteza, cu atat se agraveaza situatia in care ma aflu. Din aceasta cauza imi doresc din tot sufletul sa pot strange cu ajutorul vostru banii de care am nevoie pentru a-mi indeplini visul si pentru a avea o mica sansa la viata. Numai voi ma puteti ajuta sa strang suma pe care am mentionat-o anterior, sunteti singura mea speranta si sunt sigura ca daca voi va veti dori ca eu sa reusesc, toate eforturile si toate sperantele voastre se vor indrepta catre mine, si voi reusi sa repun … leucemia!
Pentru a putea face donatii faceti CLICK AICI, pentru a afla mai multe informatii, insa un mare ajutor ar fi acela daca ati putea sa aduceti la cunostinta cazul meu atat prietenilor, apropiatilor, rudelor, dar si prin Y!M, facebook, twitter sau alte modalitati de raspandire a informatiilor in mediul online sau offline. Viata mea depinde numai de voi, astfel ca, cu fiecare leut strans in conturi si cu cat mai multe persoane care pot donadin putinul lor, veti putea decide daca voi mai trai sau nu alaturi de voi!
Aceasta asteptare mai poate dura maxim 2 luni si jumatate de acum inainte, operatia fiindu-mi tot mai necesara pe zi ce trece …
Va multumesc frumos din tot sufletul pentru amabilitate si pentru interesul acordat problemei pe care o am si va doresc multa, multa sanatate si sa aveti puterea sa priviti zi de zi aceasta viata in culori!
Cu drag si deosebit respect, Cosmina DENISOV"

Răspunde cu citat