Ca sa fie lumii mai usor am urcat bannerele pe tinypic si am pus codurile de preluare la sfarsitul articolului meu.
Ca sa fie lumii mai usor am urcat bannerele pe tinypic si am pus codurile de preluare la sfarsitul articolului meu.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Multumesc Diana, am adaugat si eu acum pe blogul ei: Promoveaza cazul meu pe blog, website, facebook, twitter, yahoo messenger si ma poti ajuta sa traiesc! | Cosmina DENISOV - Salveaza un suflet de la ... leucemie!
Am vorbit cu verisoara mamei ei la telefon, era la banca pentru a deschide un cont special, atat in EUR, USD si RON si dupa ce vine cardul atasat, voi putea implementa si donatiile prin PayPal!
Daca aveti alte sugestii, idei sau orice de natura a ma ajuta, va rog sa nu ezitati sa le postati aici!
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Sa ma interesez azi cum se pot obtine numerele alea speciale de la romtelecom. Eventual vorbit cu cei de la fundatia mereu aproape.
Eu trebuie sa plec acum, dar daca vorbeste careva cu ei intre timp, sa zica aici sa nu-i luam cu totii cu asalt.
Da, asa este ... Eu am luat legatura ieri cu Fundatia Mereu Aproape! Le-am trimis un e-mail ... deocamdata nu am primit niciun raspuns. Cat despre numerele speciale de la romtelecom, daca ai idee cum am putea implementa si un asemenea fel de donatie, ar fi excelent Diana!
Da Marius, cele 2 conturi care se afla pe site sunt 100% functionale! Multumesc frumos pentru donatia facuta!
Daca pot ajuta cu ceva va rog frumos sa imi spuneti ce sa fac! Puteti scrie fie aici, fie prin PM! Nu ezitati sa ma contactati in legatura cu orice idee, sugestie sau plan de ajutor ...
Update: Am vorbit cu verisoara mamei Adelei, numai ce a deschis un cont la BCR (deoarece mama Adelei nu poate pleca din spital din cauza situatie fetitei) in RON, se asteapta zilele urmatoare sa ajunga si cardul atasat un Visa Electron special pentru a da drumul serviciului de PayPal, pentru donatii online! Eu nu ma pricep foarte bine la PayPal, dar am aflat acum ceva informatii cu privire la functionarea lui, si din cate am inteles contul Premier este limitat la 500 EUR sau 500 USD/zi. Va rog frumos sa-mi confirmati si sa-mi spuneti ce am de facut dupa ce sosesc datele de la card, pentru a scoate aceasta limita!
Update (noi informatii): S-au organizat zilele trecute, in Tulcea 2 concerte folk (realizate de tinerii din oras de la diferite licee, tineri foarte talentati) speciale pentru a o ajuta pe Adela! Au inceput sa se stranga deja bani, tinerii sunt foarte interesati sa o ajute si raspund foarte bine mesajului umanitar ce a fost transmis! Am inteles ca si astazi se va mai organiza inca un concert de aceeasi natura, iar biletele se vand in continuare!
Imi cer scuze ca nu m-am gandit la asta, iata ca am facut si pagina cu codurile HTML - CLICK AICI
UPDATE: A fost urcata pagina cu Bannerele si in arhiva, click aici pentru a descarca arhiva.
Astept in continuare sugestii, totusi cine vrea sa ajute o mai poate face si AICI
Pe alte siteuri am vazut ca sunt puse scrisorile medicale in care zice de boala copilului, plus scrisorile de la clinicile care au zis ca vor face operatia, eventual pe care e mentionat si pretul.
Ar trebui adaugata rubrica separata in siteul ei, ca suspiciosi sunt destui. Acum eu te cred pe tine, ca te stiu om serios de pe aici, dar cine intra direct pe siteul ei, ce dovezi are ca e intradevar bolnava? Vorbeste cu verisoara sau cu cineva sa-ti scaneze sau sa-ti trimita cumva copii dupa toate actele medicale primite pt Adela si publica-le.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)