Da Marius, cele 2 conturi care se afla pe site sunt 100% functionale! Multumesc frumos pentru donatia facuta!

Postat în original de
Marius Morariu
Eu am facut un transfer pe contul aflat pe site in momentul asta. E ok contul da?
Daca pot ajuta cu ceva va rog frumos sa imi spuneti ce sa fac! Puteti scrie fie aici, fie prin PM! Nu ezitati sa ma contactati in legatura cu orice idee, sugestie sau plan de ajutor ...

Postat în original de
MaXz
OK Diana, o sa fac acest lucru imediat ...
Update: Am vorbit cu verisoara mamei Adelei, numai ce a deschis un cont la BCR (deoarece mama Adelei nu poate pleca din spital din cauza situatie fetitei) in RON, se asteapta zilele urmatoare sa ajunga si cardul atasat un Visa Electron special pentru a da drumul serviciului de PayPal, pentru donatii online! Eu nu ma pricep foarte bine la PayPal, dar am aflat acum ceva informatii cu privire la functionarea lui, si din cate am inteles contul Premier este limitat la 500 EUR sau 500 USD/zi. Va rog frumos sa-mi confirmati si sa-mi spuneti ce am de facut dupa ce sosesc datele de la card, pentru a scoate aceasta limita!
Update (noi informatii): S-au organizat zilele trecute, in Tulcea 2 concerte folk (realizate de tinerii din oras de la diferite licee, tineri foarte talentati) speciale pentru a o ajuta pe Adela! Au inceput sa se stranga deja bani, tinerii sunt foarte interesati sa o ajute si raspund foarte bine mesajului umanitar ce a fost transmis! Am inteles ca si astazi se va mai organiza inca un concert de aceeasi natura, iar biletele se vand in continuare!
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)