Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 51

Subiect: Anunt umanitar ... un caz de leucemie foarte rara! Va rog macar sa cititi! :(

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

Ca sa fie lumii mai usor am urcat bannerele pe tinypic si am pus codurile de preluare la sfarsitul articolului meu.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Multumesc Diana, am adaugat si eu acum pe blogul ei: Promoveaza cazul meu pe blog, website, facebook, twitter, yahoo messenger si ma poti ajuta sa traiesc! | Cosmina DENISOV - Salveaza un suflet de la ... leucemie!

Am vorbit cu verisoara mamei ei la telefon, era la banca pentru a deschide un cont special, atat in EUR, USD si RON si dupa ce vine cardul atasat, voi putea implementa si donatiile prin PayPal!

Daca aveti alte sugestii, idei sau orice de natura a ma ajuta, va rog sa nu ezitati sa le postati aici!

Citat Postat în original de Diana Vezi Post
    Ca sa fie lumii mai usor am urcat bannerele pe tinypic si am pus codurile de preluare la sfarsitul articolului meu.
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

Sa ma interesez azi cum se pot obtine numerele alea speciale de la romtelecom. Eventual vorbit cu cei de la fundatia mereu aproape.
    Eu trebuie sa plec acum, dar daca vorbeste careva cu ei intre timp, sa zica aici sa nu-i luam cu totii cu asalt.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Da, asa este ... Eu am luat legatura ieri cu Fundatia Mereu Aproape! Le-am trimis un e-mail ... deocamdata nu am primit niciun raspuns. Cat despre numerele speciale de la romtelecom, daca ai idee cum am putea implementa si un asemenea fel de donatie, ar fi excelent Diana!

Sa ma interesez azi cum se pot obtine numerele alea speciale de la romtelecom. Eventual vorbit cu cei de la fundatia mereu aproape.
    Eu trebuie sa plec acum, dar daca vorbeste careva cu ei intre timp, sa zica aici sa nu-i luam cu totii cu asalt.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de iSKY Vezi Post
    Multumesc Diana, am adaugat si eu acum pe blogul ei:

Am vorbit cu verisoara mamei ei la telefon, era la banca pentru a deschide un cont special, atat in EUR, USD si RON si dupa ce vine cardul atasat, voi putea implementa si donatiile prin PayPal!
    Eu am facut un transfer pe contul aflat pe site in momentul asta. E ok contul da?

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

MaXz, in loc de arhiva rar ar fi bine sa le pui pe o pagina html, cu codul aferent. Nu toti sunt priceputi in ale calculatorului, si ar fi mai usor pt ei sa dea doar un copy-paste.
    iSKY, ar fi util la un moment dat sa publici pe blog si stadiul donatiilor, cat s-a strans si cat ar mai trebui.

OK Diana, o sa fac acest lucru imediat ...

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Da Marius, cele 2 conturi care se afla pe site sunt 100% functionale! Multumesc frumos pentru donatia facuta!

Citat Postat în original de Marius Morariu Vezi Post
    Eu am facut un transfer pe contul aflat pe site in momentul asta. E ok contul da?
    Daca pot ajuta cu ceva va rog frumos sa imi spuneti ce sa fac! Puteti scrie fie aici, fie prin PM! Nu ezitati sa ma contactati in legatura cu orice idee, sugestie sau plan de ajutor ...

Citat Postat în original de MaXz Vezi Post
    OK Diana, o sa fac acest lucru imediat ...
    Update: Am vorbit cu verisoara mamei Adelei, numai ce a deschis un cont la BCR (deoarece mama Adelei nu poate pleca din spital din cauza situatie fetitei) in RON, se asteapta zilele urmatoare sa ajunga si cardul atasat un Visa Electron special pentru a da drumul serviciului de PayPal, pentru donatii online! Eu nu ma pricep foarte bine la PayPal, dar am aflat acum ceva informatii cu privire la functionarea lui, si din cate am inteles contul Premier este limitat la 500 EUR sau 500 USD/zi. Va rog frumos sa-mi confirmati si sa-mi spuneti ce am de facut dupa ce sosesc datele de la card, pentru a scoate aceasta limita!

Update (noi informatii): S-au organizat zilele trecute, in Tulcea 2 concerte folk (realizate de tinerii din oras de la diferite licee, tineri foarte talentati) speciale pentru a o ajuta pe Adela! Au inceput sa se stranga deja bani, tinerii sunt foarte interesati sa o ajute si raspund foarte bine mesajului umanitar ce a fost transmis! Am inteles ca si astazi se va mai organiza inca un concert de aceeasi natura, iar biletele se vand in continuare!

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de MaXz Vezi Post
    Am incercat sa ajut cat pot, de aceea am realizat cateva bannere ( nu sunt un mare designer, dar nu e nevoie sa spui prea multe si sa arati prea multe cand vezi ca cineva chiar are nevoie de ajutor ).

Dimensiune : 300x250

Dimensiune : 250x200

Dimensiune : 720x90 STATICA

Dimensiune : 720x90 DINAMICA

Pentru a descarca aceste bannere : click aici iar url-ul site-ului pe care trebuie puse aceste bannere este : Cosmina DENISOV - Salveaza un suflet de la ... leucemie!
    PS: astept adresa de paypal.

Haideti sa ne miscam ceva mai repede decat in cazul de AICI
    Imi cer scuze ca nu m-am gandit la asta, iata ca am facut si pagina cu codurile HTML - CLICK AICI

UPDATE: A fost urcata pagina cu Bannerele si in arhiva, click aici pentru a descarca arhiva.

Astept in continuare sugestii, totusi cine vrea sa ajute o mai poate face si AICI

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

Pe alte siteuri am vazut ca sunt puse scrisorile medicale in care zice de boala copilului, plus scrisorile de la clinicile care au zis ca vor face operatia, eventual pe care e mentionat si pretul.
    Ar trebui adaugata rubrica separata in siteul ei, ca suspiciosi sunt destui. Acum eu te cred pe tine, ca te stiu om serios de pe aici, dar cine intra direct pe siteul ei, ce dovezi are ca e intradevar bolnava? Vorbeste cu verisoara sau cu cineva sa-ti scaneze sau sa-ti trimita cumva copii dupa toate actele medicale primite pt Adela si publica-le.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Pe alte siteuri am vazut ca sunt puse scrisorile medicale in care zice de boala copilului, plus scrisorile de la clinicile care au zis ca vor face operatia, eventual pe care e mentionat si pretul.
    Ar trebui adaugata rubrica separata in siteul ei, ca suspiciosi sunt destui. Acum eu te cred pe tine, ca te stiu om serios de pe aici, dar cine intra direct pe siteul ei, ce dovezi are ca e intradevar bolnava? Vorbeste cu verisoara sau cu cineva sa-ti scaneze sau sa-ti trimita cumva copii dupa toate actele medicale primite pt Adela si publica-le.
    Incearca sa scoti bine in evidenta aceste acte, sunt poate importante si joaca un rol si mai important in strangerea banilor.

Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Anunt umanitar
    De Robert în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 25th November 2010, 21:55
  2. Ajutor umanitar pentru o eleva bolnava de leucemie
    De Gabriel Puscuta în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 23rd October 2009, 22:38
  3. Salvati-l pe Alex - Anunt umanitar
    De Robert în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 17th July 2009, 20:36
  4. Anunt umanitar
    De roooney7 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th May 2008, 18:39
  5. Anunt Umanitar .....
    De meetzah în forumul Google