Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 51

Subiect: Anunt umanitar ... un caz de leucemie foarte rara! Va rog macar sa cititi! :(

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Andrei, intr-adevar, ideea lui hl2u este excelenta.
    Se pot aduna banuti frumosi de la cei din mediul online daca implementezi si un sistem de micropayments. De asemenea o campanie de SMS -uri ar putea fi benefica.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

De asemenea, un impact masiv ar putea avea si un video postat pe youtube.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Reactia mea: Cosmina Adela Denisov are nevoie de sprijinul nostru , mesaj raspandit si in randul cunostintelor mele.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Va multumesc baieti! Sunteti deosebiti!

Aveti dreptate, insa abia de ieri am aflat de caz, in urma contactarii telefonice ... Abia azi-noapte am reusit sa "desavarsesc" cat de cat blogul ... Astazi am inceput sa caut implementarea unor sisteme de plata online printre care si PayPal, dar si plata prin Gecad ePayment! Astept niste raspunsuri si sper sa pot da drumul cat mai rapid si la aceste doua unelte deosebit de utile unor donatii online!
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Deocamdata nu am avut timp sa implementez PayPal sau alte metode de plata ... parintii ei mi-au transmis doar conturile in care se pot face donatiile. Voi incerca in aceste zile sa pun la punct mai multe sisteme de plata! Multumesc frumos pentru sustinere si pentru intelegere!

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Sper sa reusesc sa realizez 3 4 bannere pe care userii de pe seopedia sa il poata publica.
    O sa fac tot posibilul in seara asta.

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Am incercat sa ajut cat pot, de aceea am realizat cateva bannere ( nu sunt un mare designer, dar nu e nevoie sa spui prea multe si sa arati prea multe cand vezi ca cineva chiar are nevoie de ajutor ).

Dimensiune : 300x250

Dimensiune : 250x200

Dimensiune : 720x90 STATICA

Dimensiune : 720x90 DINAMICA

Pentru a descarca aceste bannere : click aici iar url-ul site-ului pe care trebuie puse aceste bannere este : http://www.salveazaunsuflet.com/
    PS: astept adresa de paypal.

Haideti sa ne miscam ceva mai repede decat in cazul de AICI
    Ultima modificare făcută de MaXz; 10th February 2012 la 02:06.

alexmantale este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    2nd February 2012
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    41
    Posturi
    75
    Putere Rep
    27

Implicit

Mersi de bannere!

Am pus si eu pe 2 site-uri de ale mele caut-cazare(punct)ro si e-mancare(punct)ro

Sper sa ajute.

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

Am scris si eu despre Adela si astept sa se trezeasca lumea pe FB sa dau share si acolo.

Am mutat subiectul in Bar, Lobby si am unit cele 2 subiecte. Am lasat si un redirect de unde era el inainte, sa stie lumea.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Multumesc frumos MaXz! Sper ca userii de aici, care au posibilitatea sa poata adauga din bannere pe blogurile sau site-urile lor! Cu siguranta faceti un mare bine ... si veti fi mandrii daca Cosmina Adela va reusi sa traiasca in urma acestui demers!

Citat Postat în original de MaXz Vezi Post
    Am incercat sa ajut cat pot, de aceea am realizat cateva bannere ( nu sunt un mare designer, dar nu e nevoie sa spui prea multe si sa arati prea multe cand vezi ca cineva chiar are nevoie de ajutor ).

Dimensiune : 300x250

Dimensiune : 250x200

Dimensiune : 720x90 STATICA

Dimensiune : 720x90 DINAMICA

Pentru a descarca aceste bannere : click aici iar url-ul site-ului pe care trebuie puse aceste bannere este : Cosmina DENISOV - Salveaza un suflet de la ... leucemie!
    PS: astept adresa de paypal.

Haideti sa ne miscam ceva mai repede decat in cazul de AICI
    Multumesc frumos pentru amabilitate alexmantale! Sper sa se stranga banutii necesari pentru operatia ei ... momentan se cauta si un donator ... am inteles din ce am vorbit cu o colega de-a ei, ca fratele fetei nu este compatibil pentru a face transplantul de maduva. In orice caz, noi speram sa putem strange banii necesari operatiei si in acest timp sa se rezolve si cu donatorul!

Citat Postat în original de alexmantale Vezi Post
    Mersi de bannere!

Am pus si eu pe 2 site-uri de ale mele caut-cazare(punct)ro si e-mancare(punct)ro

Sper sa ajute.

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

MaXz, in loc de arhiva rar ar fi bine sa le pui pe o pagina html, cu codul aferent. Nu toti sunt priceputi in ale calculatorului, si ar fi mai usor pt ei sa dea doar un copy-paste.
    iSKY, ar fi util la un moment dat sa publici pe blog si stadiul donatiilor, cat s-a strans si cat ar mai trebui.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Multumesc frumos Diana! Am speranta ca vom uni comunitatea pentru acest caz si o vom ajuta pe fetita! Ar fi minunat ... Si cum majoritatea dintre noi dezvoltam sau promovam in online, avem mari sanse de reusite ... mai ales ca intram in contact direct cu romanii care acceseaza informatiile prin intermediul site-urilor, blogurilor, profilelor noastre de facebook, twitter, etc.

Ca o adaugire, aseara am discutat pentru prima data cu mama ei, e impreuna cu ea in Spitalul Fundeni din Bucuresti si mi-a spus urmatoarele cuvinte (reproduc ideea): nu stiu cine sunteti, dar va multumesc enorm ... nu pot parasi salonul nici macar 5 minute, starea fetitei mele se inrautateste pe zi ce trece ... eu nu ma pricep la ceea ce faceti dvs. insa sper sa va ajute Dumnezeu si sa aveti parte de multa, multa sanatate ... fetita mea are febra in continuu, nu am cum sa o las din brate ... sotul meu este prins in sat, in Periprava, jud. Tulcea (este un sat complet izolat in aceste momente din cauza faptului ca Dunerea este inghetata complet si in afara vaporului pasager care circula o data pe saptamana spre Tulcea, nu exista nicio alta cale de transport) si nu are cum sa ma ajute cu absolut nimic ... suntem oameni simpli, de la tara, nu avem nicio posibilitate ... sa va dea Dumnezeu sanatate si speram sa reusiti sa o salvati pe fetita ...

Citat Postat în original de Diana Vezi Post
    Am scris si eu despre Adela si astept sa se trezeasca lumea pe FB sa dau share si acolo.

Am mutat subiectul in Bar, Lobby si am unit cele 2 subiecte. Am lasat si un redirect de unde era el inainte, sa stie lumea.

Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Anunt umanitar
    De Robert în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 25th November 2010, 21:55
  2. Ajutor umanitar pentru o eleva bolnava de leucemie
    De Gabriel Puscuta în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 23rd October 2009, 22:38
  3. Salvati-l pe Alex - Anunt umanitar
    De Robert în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 17th July 2009, 20:36
  4. Anunt umanitar
    De roooney7 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th May 2008, 18:39
  5. Anunt Umanitar .....
    De meetzah în forumul Google