Nu iti irosi talentul, scrie o carte.
Nu iti irosi talentul, scrie o carte.
Recomandările mele - pune Newsletter (RSS-To-Email) via MailChimp, fă-ți o pagină de Facebook / profil de Twitter special pentru blog, postează lucruri de calitate, fă guest blogging.
Și scrie. Scrie mult.
Va multumesc pentru feedbackurile de pana acuma.
Insa revin si eu cu o mica nelamurire am lasat pe cateva bloguri 2-3-9 comentarii si aceste siteuri fac trimitere de link-uri in numar foarte mare catre siteul meu , poate sa fie acest lucru daunator pentru siteul meu ?
Si ca sa nu mai deschid un alt topic intreb aici daca stie cineva un plugin wp care sa elimine link-urile de pe site care dau eroare ?
111.JPG
Perfu)
Poti folosi acest plugin: WordPress › Broken Link Checker « WordPress Plugins
Nu le elimina, dar te anunta, si asa le elimini tu.
@Bogdan mersi
Insa tot sunt nelamurit cu alcele link-uri care vin de pe acele domenii in numar foarte mare , in conditiile in care nu am lasat multe comentarii cu link catre site
Azi ti-ai castigat un cititor fidel. Pentru articolele astea meriti un Pulitzer.
![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Am citit putin blog-ul si pot spune ca am ramas stupefiat de ceea ce am gasit acolo. Ca si Nichita, ai mai castigat un cititor.
Imi place ca exprimarea, gramatica si punctuatia limbii romane sunt punctul tau forte. Bravo, meriti incurajat... sa te opresti.
De ce? De ce te-ai apucat tu de blogging? Pe lângă multe altele, un blogger ar trebui să fie foarte bun prieten cu limba română, ca să zic așa.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)