Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Recomandari, sfaturi , solutii pentru un viitor blogger

marian18 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Usa
    Posturi
    288
    Putere Rep
    0

Implicit Recomandari, sfaturi , solutii pentru un viitor blogger

Salutare dupa o perioada lunga de inactivitate din online , am decis ca este timpul sa ma ocup de ceva mai serios , ceva care sa i-mi fie de folos dezvoltarii mele intelectuale , am hotarat sa incep cu un blog personal de tipul nume+preume (nu am o alta idee de nume de blog, daca aveti voi astept cu drag propuneri) pe care sa scriu in timpul liber articole despre diverse evenimente care se petrec in viata mea , dezbateri etc ceva in genul "un blog general" , am decis sa folosesc platforma wordpress si pentru inceput o tema gratis + host de la mxhost (cel mai ieftin ca momentan nu o sa fie necesar prea mult ) , am facut o lista cu ceva bloggeri pe care o sa ii urmaresc sa vad cum scriu despre ce scriu , ce fel de atitudine abordeaza ca poate mai prin si eu cate ceva de la ei.
    Ce intrebari am ......
    1)este bine ca sa pun un ssl 6 euro la godaddy(vad ca e promotie)
    2)cum se mai poate promova un blog (eu mam gandit prin a comenta pe alte bloguri si sa las linkul meu de la site )
    Alte nelamuriri (daca o sa am )o sa le postez aici , pana atunci astept sfaturile si recomandarile voastre

Iulian Grecu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    8th February 2012
    Posturi
    288
    Putere Rep
    26

Implicit

Salut, în primul și în primul rând, dacă vrei să te apuci de blogging, mare atenție la limba română. Nu ai nevoie de un SSL pentru ceea ce vrei tu să faci, eu unul nu am văzut un blog personal sau general cu SSL, cel puțin în România. Da, cel mai bine pentru a promova un blog este să comentezi pe blog-urile altora, astfel ei vor dori să știe cine este ”misteriosul” comentator și vor da click pe link-ul tău, te vor citi, și, probabil, te vor comenta. O altă metodă să-ți promovezi un blog personal / general este să scrii pe blog-urile altora, mai exact Guest Posting. Nu face link exchange sau alte măgării de genul, dacă scri bine și ai idei bune, te vor adăuga alții în blogroll fără ca măcar să știi treaba asta, ceea ce-i grozav. Mult succes!

Pîrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Iulian Grecu Vezi Post
    Salut, în primul și în primul rând, dacă vrei să te apuci de blogging, mare atenție la limba română. Nu ai nevoie de un SSL pentru ceea ce vrei tu să faci, eu unul nu am văzut un blog personal sau general cu SSL, cel puțin în România. Da, cel mai bine pentru a promova un blog este să comentezi pe blog-urile altora, astfel ei vor dori să știe cine este ”misteriosul” comentator și vor da click pe link-ul tău, te vor citi, și, probabil, te vor comenta. O altă metodă să-ți promovezi un blog personal / general este să scrii pe blog-urile altora, mai exact Guest Posting. Nu face link exchange sau alte măgării de genul, dacă scri bine și ai idei bune, te vor adăuga alții în blogroll fără ca măcar să știi treaba asta, ceea ce-i grozav. Mult succes!
    Metoda cu comentarile pe blogul altor persoane, este destul de folosita, am observat chiar ca unii bloggeri, accepta comentari de genul "Super,imi place", pentru simplu fapt ca il cunoaste pe bloggerul respectiv, in schimb daca nu te cunoaste vor comentari cat mai lungi, cat mai la subiect(unii dintre bloggeri nu accepta comentarile oricui, oricat de mult ai scrie, altii scriu insa nu accepta comentari de la nimeni).

Iti spun toate astea findca eu am vizitat mii de bloguri diferite romanesti.
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

clawbc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    14th February 2008
    Locaţie
    Berlin
    Vârstă
    40
    Posturi
    91
    Putere Rep
    32

Implicit

Scrie corect in romana (verifica posturile inainte sa le publici). Scrie bine, adica trateaza subiecte care chiar merita atentia si documenteaza-te un pic inainte. Nu scrie despre toate nimicurile sau toate stirile de 2 bani. Poti apoi sa participi la evenimente, te imprietenesti cu alti bloggeri etc.

My 2 cents.
    Cauti ceva de inchiriat sau produse Apple?

Fium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    TIMISOARA
    Posturi
    556
    Putere Rep
    31

Implicit

Continut de calitate si cat mai frecvent adaugat, restul va veni de la sine.

Daca vei ajunge sa postezi o data, sau de doua ori pe luna, nu pre are rost sa te apuci.
    Am un Blog

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Usa
    Posturi
    288
    Putere Rep
    0

Implicit

Va multumesc pentru sfaturile foarte bune , o sa tin cont de ele

cipoc este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    IASI
    Vârstă
    40
    Posturi
    62
    Putere Rep
    0

Implicit

daca tot vrei sa lasi comentarii pe bloguri, fa ca aceste comentarii sa aduc un plus acelui articol si nu te limita la "bine zis"
    Cu cat un comentariu este mai bine documentat cu atat ai mai multe sanse ca lumea sa dea click pe numele tau
    Si bineinteles, daca ar mai trebui precizat, cu comenta cu nickuri gen: oale si ulcele, service auto bucuresti si altele de genu`

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Usa
    Posturi
    288
    Putere Rep
    0

Implicit

Va multumesc pentru sfaturile acordate!
    Un prim pas a fost facut am cumparat un domeniu .com (tomamarian[.]com )

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Usa
    Posturi
    288
    Putere Rep
    0

Implicit

Cat de cat zic ca am reusit sa fac ceva la blog , acuma astept sfaturi pentru ce sa mai fac pe la blog , va rog ca sa nu luati in considerare logoul pentru ca ala nu e un logo , tema aleasa nu este una prea grozava dar dupa parerea mea este utila pentru ca are cateva optiuni in plus fata de ce gasesti free pe net (si asta tot free este de la woothemes ) acuma se poare ca de cand am facut blogul (domneiu + toate cele ) mam cam blocat , inainte aveam o groaza de ideii despre ce sa scriu dar acuma nimic , lasand asta la oparte apelez si eu la voi daca vrei sa ma ajutati cu ceva sfaturi/pareri/concluzii etc sunt binevenite orice fel de feedback.
    Pe site am instalat momentan urmatoarele pluginuri:
    -Akismet
    -Google XML Sitemaps
    -SEO Easy Optimizer (SEO)
    -SEO Friendly Images
    -Seo Friendly Table of Contents
    -WordPress SEO (cica e cel mai bun la ora actuala )
    -SEO Live Keyword Monitor

Acuma astept parerile voastre si sa i-mi spuneti cam ce ar mai trebui adaugat si ce ar trebui eliminat.
    Ca sa nu mai deschid un alt post intreb aici cam cat mar costa pentru siteul meu (wordpress) o optimizare seo onpage complet (ar fi util daca ar raspunde la aceasta intrebare cei care se ocupa cu asa ceva )
    P.S siteul este tomamarian.com

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Valeu... Daca scrii pe blog asa cum postezi pe forum (si asa vad ca scrii), nu ai nici o sansa ca cineva sa revina pe el. Postul pe care l-ai publicat contine 4 fraze, dintre care doua interminabile si fara vreo coerenta. De greselile gramaticele nici nu mai amintesc.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Solutii pentru adsense click fraud?
    De tzontzonel în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th March 2011, 12:02
  2. Solutii / idei pentru evitare chargeback PayPal
    De superbus în forumul PayPal
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 24th February 2010, 14:03
  3. feedflare pentru comentariile din blogger
    De crash în forumul Utile
    Răspunsuri: 2