Postat în original de
Iulian Grecu
Salut, în primul și în primul rând, dacă vrei să te apuci de blogging, mare atenție la limba română. Nu ai nevoie de un SSL pentru ceea ce vrei tu să faci, eu unul nu am văzut un blog personal sau general cu SSL, cel puțin în România. Da, cel mai bine pentru a promova un blog este să comentezi pe blog-urile altora, astfel ei vor dori să știe cine este ”misteriosul” comentator și vor da click pe link-ul tău, te vor citi, și, probabil, te vor comenta. O altă metodă să-ți promovezi un blog personal / general este să scrii pe blog-urile altora, mai exact Guest Posting. Nu face link exchange sau alte măgării de genul, dacă scri bine și ai idei bune, te vor adăuga alții în blogroll fără ca măcar să știi treaba asta, ceea ce-i grozav. Mult succes!
Metoda cu comentarile pe blogul altor persoane, este destul de folosita, am observat chiar ca unii bloggeri, accepta comentari de genul "Super,imi place", pentru simplu fapt ca il cunoaste pe bloggerul respectiv, in schimb daca nu te cunoaste vor comentari cat mai lungi, cat mai la subiect(unii dintre bloggeri nu accepta comentarile oricui, oricat de mult ai scrie, altii scriu insa nu accepta comentari de la nimeni).
Iti spun toate astea findca eu am vizitat mii de bloguri diferite romanesti.
Vreau mai mult, mai mult si atat.