Pagina 7 din 8 PrimulPrimul ... 5678 UltimulUltimul
Rezultate 61 la 70 din 75

Subiect: Formare echipa TopMonden.ro !

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Aradean Vezi Post
    Mai o chestie, cum pot traduce Bio si Latest post? Si cum adaug poza cu fiecare autor?
    Acest plugin foloseste Gravatar pentru afisarea pozelor. Deja am eu asa o viziune care va fi urmatoarea intrebare.

In ceea ce priveste traducerea, cate fisiere are acest plugin? Ai incercat macar sa arunci o privire sa vezi daca te descurci singur? Daca ti-e lene, in mod sigur vei gasi pe cineva care sa te ajute contra cost.

O sa fie bine, greselile se corecteaza nu ii problema... Nu suntem perfecti ! An nou fericit !
    Ar fi minunat sa corectati greselile inainte de a pune articolul live. Nu de alta, dar un vizitator care vine si vede porcaiala care o ai acum pe site, nu va mai intra in vecii vecilor a doua oara.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Asa ravnita piesa a lui Park Jae-Sang si anume “Gangnam Style” care face furori pe youtube este foarte ascultata in randul tinerilor si nu numai, nu a durat mult pana ce aceasta sa intre in playlistul cluburilor dar si pe unele posturi de radio ce difuzeaza piese muzica aceasta fiind ce-a mai ascultata la ora actuala.
    Tu faci parte din specia "cocălarus analfabetus"?
    Astea nu sunt greseli facute din neatentie, sunt greseli ce vin ca urmare a necunoasterii limbii romane, deci nu ai ce corecta. Mai bine fac ceva ce te pricepi si faci bine, decat sa te faci de ras.

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

@Netul, esti un pic invidios. Simti rasuflarea concurentei in ceafa si incerci sa il discreditezi

Da-o dracu de gramatica, stirea e tot ce conteaza

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Bai fratilor, terminati cu pozitivele, era doar o ironie. E jenant modul in care pustiul isi bate joc de limba romana.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Baieti, va pierdeti timpul, sincer. Folositi timpul asta in scopuri mai folositoare, stiu eu, pentru a sta cu familia sau pentru a baga un link in plus.
    Lui Aradean i s-au dat toate informatiile si sfaturile de care are nevoie. Daca vrea sa inteleaga, va intelege. Daca nu, ei bine, pentru restul exista Google si alte forumuri. Acuma lasati pustiul sa dea cu capul de pragul de sus, iar peste ceva timp probabil va realiza greselile facute. Dar pana atunci n-are rost sa va bateti capul.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Mai o chestie, cum pot traduce Bio si Latest post? Si cum adaug poza cu fiecare autor?
    Aradean, eu n-am zis ca nu ai realizat nimic, eu ma refer de atitudinea de mai sus: este aceeasi ca pana acum, la fel ca anul trecut. Se numeste profitorie. Ceri o informatie, si apoi, inca una, si apoi inca una.. la infinit. Nu participi cu absolut nimic. Cauti doar sa ti se dea mereu pe tava.

Uite, iti vorbesc foarte serios, studiez comportamentul uman de peste 20-25 de ani, talentul tau de a "vraji" oameni este unul nativ si asta e ceva rar. Ma impresioneaza usurinta cu care ii manipulezi. Sfatul meu este sa iti canalizezi acest talent spre alte medii cum ar fi politica sau vanzarile. Cu siteurile n-o sa faci niciodata bani adevarati, dar in vanzari, un asemenea talent ca al tau iti poate aduce nu unul, ci chiar mai multe yachturi.

Pana una alta, eu iti multumesc pentru prestatia de pe forum, e cel mai amuzant show cand privesc usurinta cu care "farmeci" si manipulezi audienta. Jos palaria.

PS: matei, acelasi lucru l-am zis si eu acum un an, dar, dupa cum se dovedeste, talentul lui aradean de a manipula conversatiile invinge orice astfel de remarca.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Aradean este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd January 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    33
    Posturi
    334
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Aradean, eu n-am zis ca nu ai realizat nimic, eu ma refer de atitudinea de mai sus: este aceeasi ca pana acum, la fel ca anul trecut. Se numeste profitorie. Ceri o informatie, si apoi, inca una, si apoi inca una.. la infinit. Nu participi cu absolut nimic. Cauti doar sa ti se dea mereu pe tava.

Uite, iti vorbesc foarte serios, studiez comportamentul uman de peste 20-25 de ani, talentul tau de a "vraji" oameni este unul nativ si asta e ceva rar. Ma impresioneaza usurinta cu care ii manipulezi. Sfatul meu este sa iti canalizezi acest talent spre alte medii cum ar fi politica sau vanzarile. Cu siteurile n-o sa faci niciodata bani adevarati, dar in vanzari, un asemenea talent ca al tau iti poate aduce nu unul, ci chiar mai multe yachturi.

Pana una alta, eu iti multumesc pentru prestatia de pe forum, e cel mai amuzant show cand privesc usurinta cu care "farmeci" si manipulezi audienta. Jos palaria.

PS: matei, acelasi lucru l-am zis si eu acum un an, dar, dupa cum se dovedeste, talentul lui aradean de a manipula conversatiile invinge orice astfel de remarca.
    Sa sti ca m-am gandit sa ma inscriu in TNL - tineretul national liberal ca sa va conduc pe viitor ! ) Si pe viitor vreau sa activez ca si manager, pentru ca am spirit de convingere

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Nuuuuuuuuuuuuuu!!!!!

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Sa sti ca m-am gandit sa ma inscriu in TNL - tineretul national liberal ca sa va conduc pe viitor ! )
    Oh da ... o sa fii un demn urmas al lui Vanghelie.
    Si pe viitor vreau sa activez ca si manager, pentru ca am spirit de convingere
    O sa iti fie cam greu sa mai convingi pe cineva sa te ajute dupa asa o afirmatie ....

Aradean este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd January 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    33
    Posturi
    334
    Putere Rep
    0

Implicit

Pai mai glumesc si eu, nu voi ati spus undeva mai sus ca pe acest forum se mai si glumeste?

mrjohnny este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    11th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    269
    Putere Rep
    29

Implicit

Aradean, nu te cunosc insa chiar trebuie sa-ti spun urmatoarele:

1. Ai spus mai devreme "vai de generatiile viitoare", intr-adevar iti dau dreptate pe de-o parte (banuiesc ca ai mai multi ani decat cei 17 ai mei), insa nu generaliza si totodata asta nu e o scuza (compara-te cu "mai bine", nu cu "mai rau", asta daca vrei sa ajungi mai sus).
    2. Din cate am citit, tu nu ai un plan bine pus la punct, tie defapt ti-e lene sau teama sa te risti singur sa scrii continut si sa muncesti pentru site de unul singur, pentru ca daca 'nu iese nimic', esti singurul afectat. Astfel, daca sunt mai multi, pierderea s-ar imparti si ar fi mai multe sanse sa nu se dea in bara.
    3. Daca vrei sa gasesti pe cineva cu care sa colaborezi (mai ales partener free) trebuie sa dai dovada de credibilitate. Ori tu vrei sa scrii despre vedete si monden (jurnalism) dar arunci cratimele la misto, spui ca 'scriu repede si nu gandesc', imparti semne de exclamare in propozitii mai des decat impart aia de la Rutiera amenzi. Incearca sa fii obiectiv, (re)citeste topicul si uita-te la replicile tale. Nu cred ca multi si-ar dori sa colaboreze cu cineva care spune ca "scriu dar nu gandesc", pentru ca se ia prin asociere si totodata (cel putin) si el ar scrie si n-ar gandi.
    4. Lasa prostiile astea cu mondenitati si vedete, vinde domeniul daca poti si ai cui (nu e domeniu premium, ti-au explicat colegii mai devreme), insa poti prinde ceva vechime pe el si sa-ti scoti macar banii initiali.
    5. Deschide-ti un site serios, pe care sa-l poti include intr-un portofoliu general (sa nu-ti fie rusine sa-l arati si altor oameni). Mie unul mi-ar fi rusine sa includ un site cu 'chilotii lui Inna' si asa mai departe in portofoliu. It really sucks.
    6. Cand esti ajutat, este frumos si indicat sa-i multumesti. Cand ceri ceva, se include si 'te rog'. Trebuie sa dai si tu dovada totusi de recunostinta ca pana la urma ai fost ajutat desi nu cred ca ai ajutat in aceeasi masura inapoi, totodata las-o mai moale cu asteptatul si lenea, inainte sa intrebi ceva cauti singur si incerci sa te descurci. Ai pus foarte multe intrebari pe care absolut orice webmaster ar trebui sa fie in stare sa le rezolve. Deci daca nu te pricepi cu site-urile, de ce vrei sa-ti deschizi unul?
    7. GRAMATICA IE AUCIIIIII. Invata cum se scrie corect, wtf?! (,,v-a fi'' - pe site pseudo-oficial ????????????)
    8. Pune o tema serioasa pe site daca vrei credibilitate si cititori de la 14 ani in sus. Scoate copyright-urile (cand iti cumperi tema).

Nu le lua in nume de rau, prefer sa ti le zic direct ca sa tragi niste concluzii (constructive sau nu, aici e treaba ta) si sa-ti schimbi perspectiva intr-una corecta. Succes!
    Ultima modificare făcută de mrjohnny; 29th December 2012 la 23:50.
    Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)

Pagina 7 din 8 PrimulPrimul ... 5678 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand topmonden.net
    De Popa Flavian în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 30th March 2012, 18:30
  2. Noua echipa de moderare
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 23rd March 2009, 11:56
  3. Caut echipa
    De roooney7 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 3rd June 2008, 12:52
  4. Sponsorizare echipa de fotbal
    De adizbang_tv în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th January 2008, 00:09

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •