balarii si Eu sunt. tu esti el ea este noi suntem voi sunteti ei ele sunt
Ei ... hai ca nu esti chiar incorigibil. Atunci de ce iti bati joc de limba romana? Atentie si la cratime, care pe unde trebuie puse, si iei nota de trecere.
Iata si pluginul promis : WordPress › Fancier Author Box by ThematoSoup « WordPress Plugins
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Scriu repede si nu gandesc ... Asta ar fi o varianta, dar mai gresesc si cand gandesc.. Rezultatul mess, fb, scoala tot mai mediocra... Stai sa ii vezi pe cei care or sa vina din urma.. Nu toti, dar multi dintre ei sunt praf la toate, nici sa gandeasca nu mai stiu..
Inainte de a ma uita la generatia muult mai tanara, ma uit la generatia ta ... si ma ingrozesc. Gata, am terminat cu offtopicul. Pune osul la treaba si dezvolta un proiect cu care sa ne dai peste nas peste un an doi. Si fii convins ca aici vei gasi rezolvarea la multe dintre problemele tale, atunci cand te vei lovi de ele. Trebuie doar sa dovedesti ca nu vrei totul mura in gura.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Mai o chestie, cum pot traduce Bio si Latest post? Si cum adaug poza cu fiecare autor?
Acest film nu este unul fantastic, este unul documentar care ne arata cele mai recente descoperiri istorice, cum ar fi fierbetonul nervurat care este descoperit inca din antichitate mult inaitenea erei noastre. Este si un ghiveci de elemente decorative ....Tezeu a murit si el in acel razboi dar el a primit puterile unui zeu si sa alaturat zeilor sus in ceruri pentru as proteja fiul de cea ce va urmaFast and Furious 6 v-a fi unul din cele mai vizionate filme in anul 2013 filmul v-a aparea in 24 may 2013 premiera in romania .Ai luat doar analfabeti in echipa sau chiar tu esti autorul? Daca da, e grav.... mai bine stai si invata limba romana.Parerea mea despre acest film v-a fii unul din cele mai bune in anul 2013 si este si cel mai bun film de actiune cu masini.
O sa fie bine, greselile se corecteaza nu ii problema... Nu suntem perfecti ! An nou fericit !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)