Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 28

Subiect: Cum fac sa prind canalele Discovery

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Sunt in reteaua RCS/RDS si incapand de azi canalele Discovery, Discovery Investigation, TLC, Dicovery Science nu mai sunt transmise.
    Ma intereseaza care ar fi modalitatea de a le prinde. M-am uitat in grila Romtelecom si nu am vazut sa transmita Discovery Investigation.
    Sunt deschis la orice fel de idei, inclusi montare de antena satelit, dar nu prea ma pricep la asta.
    eu sunt si mai sucarit, am luat acum 2 ani abanamentul maxim, acum vreo 3 luni mi-au scos din grila cateva dintre canalele discovery (Science, Investigation, TLC) si mi-au spus ca trebuie sa trec la un pachet superior cu un pret mai mare, introdus de curand, am trecut la pachetul respectiv, si acum le-au scos din nou.
    Stiu ca la UPC se prindeau
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

pushtius1 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    30

Implicit

Va astept la AKTA e in grila de mult si ID ... pe langa Discovery Science, Discovery World si Discovery simplu.
    Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de pushtius1 Vezi Post
    Va astept la AKTA
    Feriti-va de AKTA, aia traiesc in lumea lor.
    Dupa 3 ani de la incheierea socotelilor cu ei, saracii tot imi mai trimit facturi sa platesc cablul. Cu toate ca nu mai am nici cablul ala nici apartamentul ala, m-am mutat si prin vreo 2 tari (altele decat romania) de atunci.
    Deci nu vin datorii, sa nu intelegeti gresit. Vine abonamentul pe luna curenta de cablu de la contractul incheiat/reziliat etc acu 3 ani.
    Trust, but verify.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Ma, Discovery incepuse sa dea emisiuni despre stafii, despre horoscoape & shit. Si-a revenit intre timp? Why the fuss about it?
    Nu de Discovery in sine imi pasa, ci de ID, TLC si Discovery Science. Si acolo chiar sunt emisiuni de anul asta, una din ele cu Stephen Hawking.
    Caut cu jingle.ro.

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Nu de Discovery in sine imi pasa, ci de ID, TLC si Discovery Science. Si acolo chiar sunt emisiuni de anul asta, una din ele cu Stephen Hawking.
    Discovery Science , imi place si mie in mod deosebit, m-ar incanta o solutie pentru a vedea acest program online.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Până în prezent, RCS a respins toate ofertele noastre comerciale, astfel încât nu s-a putut ajunge la un nou acord. Precizăm că nu am cerut, în niciun moment al negocierilor, creșterea tarifelor pentru distribuția canalelor noastre.

Reacția CNA, după ce RCS&RDS a scos din grilă canalele Discovery - Gandul

Cineva minte...
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

MarinelPadurice este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th July 2011
    Locaţie
    Breaza
    Vârstă
    34
    Posturi
    272
    Putere Rep
    29

Implicit

Am lucrat la RCS&RDS din iulie 2012 pana azi oficial. azi se va pune punct pe contractul meu de agent vanzari cu ei tocmai din cauza ca nu sunt seriosi, eu fac contracte, cei de la instalari nu instaleaza, eu fac un contract cu o anumita grila de programe si clientul se trezeste ca nu le mai are.... ce puteti face?
    Daca aveti grila de programe care v-a dat-o sau ar fi trebuit sa vi-o dea cand ati facut ctr, ii puteti da in judecata. NU AU VOIE SA SCHIMBE GRILA sau pretul abonamentului.
    negustorul care isi respecta munca nu insala clientul pentru ca inainte de toate, se respecta pe sine!

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Cum sa nu? Au dreptul sa scoata orice program din grila si mi se pare normal, daca un contract expira si aia cer dublu, doar n-o sa plateasca RDS-ul de-acum doar pt. ca nu au dreptul sa scoata un program din grila.

Eu sunt multumit cu RDS-ul, nu am avut niciodata probleme mari de vreo 5-6 ani de cand ii folosesc.

P.S. Mi se pare penibil cum cei de la discovery au ajuns sa-si creeze pagini pe FaceBook, crezand ca ii influenteaza in vreun fel pe cei de la RDS. Oare chiar nu-si da lumea seama ca totul e dupa profit si ca celor de la Discovery li se cam rupe de cultura celor din RO, tot ce ii intereseaza e sa isi vanda posturile la acelasi pret ca acum cativa ani, ceea ce nu mi se pare ok. Acum ca au ramas fara clienti, stau si plang pe Facebook, penibil. Isi merita soarta.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

rnicolescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    6th October 2005
    Posturi
    110
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post

P.S. Mi se pare penibil cum cei de la discovery au ajuns sa-si creeze pagini pe FaceBook, crezand ca ii influenteaza in vreun fel pe cei de la RDS.
    ..........
    Acum ca au ramas fara clienti, stau si plang pe Facebook, penibil. Isi merita soarta.
    Asta a fost tare! A ramas Discovery fara clienti pentru ca nu-i mai difuzeaza rds-ul!
    Eu in locul lor as cumpara rds-ul, ca sa nu raman fara clienti! )

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

In Romania cam a ramas fara clienti, RDS avand o buna bucata din piata, si-au cam luat-o in barba.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Va merg canalele in adsense?
    De remaker în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 25th October 2007, 15:51

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •