Omg .. câta bâta au dat in balta
Compania noastra nu poate fi de acord sa continue difuzarea canalelor Discovery, cu plata unor tarife de 3 ori mai mari decat cele pentru alte canale similare, pentru toti abonatii sai, in conditiile in care cota medie de audienta a canalelor Discovery este de aproximativ 1%. Nu putem accepta principiul: 1% doresc si 100% platesc!
Chiar suna ca o burtiera de pe OTV.
On Topic : Eu zic sa mergeti acum sa sa va schimbati providerul. Vin sarbatorile si sunt sigur ca mai sunt si altii care vor "migra".
Personal folosesc UPC de 5-6 ani, cel putin. Ce avantaje vad eu asa la prima strigare:
- internet calitate-viteza (fiber shit pana la usa)
- Ip static
- mediabox - poti inregistra recursiv seriale si nici nu te certi cu nimeni pe canale, pur si simplu poti vedea emisiunea preferata mai tarziu. Va dau un exemplu : Am inregistrat Mickey Mouse de pe Disney Jr (in jur de 20 de ore de desene animate cred ca sunt 40/50 episoade) - ghici cine poate rula desene la TV in afara orelor de difuzare la orice ora din zi si din noapte fara sa rupa telecomanda in doua cu copiii plangand, e doar un exemplu.
- service/relatii cu clientii - profi si flexibil = ii poti programa si la 10 seara daca muncesti ca robotu
- grila de programe - as putea spune prea bogata
Faza tare este ca iti poti face tu pachetul cum doresti : mai mult net, mai multa telefonie, etc. Au si un configurator
Sa auzim de bine!
I'm not a complete idiot, some parts are missing...