Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 28

Subiect: Cum fac sa prind canalele Discovery

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Angry Cum fac sa prind canalele Discovery

Sunt in reteaua RCS/RDS si incapand de azi canalele Discovery, Discovery Investigation, TLC, Dicovery Science nu mai sunt transmise.
    Ma intereseaza care ar fi modalitatea de a le prinde. M-am uitat in grila Romtelecom si nu am vazut sa transmita Discovery Investigation.
    Sunt deschis la orice fel de idei, inclusi montare de antena satelit, dar nu prea ma pricep la asta.
    Caut cu jingle.ro.

Cartis Dragos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th May 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    32
    Posturi
    547
    Putere Rep
    31

Implicit

Tot de azi nu mai prind nici eu, mama lor de rds.. acolo ma uitam cel mai mult..
    Nu cred ca vei putea sa te uiti decat pe internet.
    Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Hehe, un inceput bun:
    UPC Romania | Facebook
    Dragi fani curiosi ai UPC, din decembrie va oferim cea mai extinsa grila de documentare – 20 canale (avem si toate cele 8 canale ale Discovery Networks), reusind astfel sa va aducem continut superb care sa va lumineze sarbatorile. De la 1 decembrie avem in grila Discovery ID, iar In premiera pentru Romania vom lansa Animal Planet HD.

Iar partea cea mai buna este ca oferim vizionare libera in decembrie pentru toti cei care sunt si care doresc sa vina in reteaua noastra. Pentru mai multe detalii sunati la 031 100 1000 sau trimiteti numele, nr de telefon, adresa de email si adresa completa la feedback@upc.ro.

Merry Merry Curiosity!
    Caut cu jingle.ro.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Vezi anuntul lor.
    Vand Advertoriale (pr 5)

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Mda, nu mai am de ce sa deschid televizorul. Daca mai taie si National Geographic, o sa trebuiasca sa ma uit la OTV.

Comunicat de presa cu privire la Discovery / RCS-RDS
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    40

Implicit

Omg .. câta bâta au dat in balta
    Compania noastra nu poate fi de acord sa continue difuzarea canalelor Discovery, cu plata unor tarife de 3 ori mai mari decat cele pentru alte canale similare, pentru toti abonatii sai, in conditiile in care cota medie de audienta a canalelor Discovery este de aproximativ 1%. Nu putem accepta principiul: 1% doresc si 100% platesc!
    Chiar suna ca o burtiera de pe OTV.

On Topic : Eu zic sa mergeti acum sa sa va schimbati providerul. Vin sarbatorile si sunt sigur ca mai sunt si altii care vor "migra".
    Personal folosesc UPC de 5-6 ani, cel putin. Ce avantaje vad eu asa la prima strigare:
    • internet calitate-viteza (fiber shit pana la usa)
    • Ip static
    • mediabox - poti inregistra recursiv seriale si nici nu te certi cu nimeni pe canale, pur si simplu poti vedea emisiunea preferata mai tarziu. Va dau un exemplu : Am inregistrat Mickey Mouse de pe Disney Jr (in jur de 20 de ore de desene animate cred ca sunt 40/50 episoade) - ghici cine poate rula desene la TV in afara orelor de difuzare la orice ora din zi si din noapte fara sa rupa telecomanda in doua cu copiii plangand, e doar un exemplu.
    • service/relatii cu clientii - profi si flexibil = ii poti programa si la 10 seara daca muncesti ca robotu
    • grila de programe - as putea spune prea bogata

Faza tare este ca iti poti face tu pachetul cum doresti : mai mult net, mai multa telefonie, etc. Au si un configurator

Sa auzim de bine!
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

Pancu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    393
    Putere Rep
    32

Implicit

Eu sunt de parere ca ar trebui sa dati o sansa si canalelor digi.
    Din ce m-am uitat au cateva productii destul de misto.

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Fara suparare, va uitati mai mult de 1-2 ore insumat pe posturile discovery? Sau doar va place sa le stiti acolo si ii sustineti pentru ca este un program educational si pareti mai intelectuali?

Daca intr-adevar urmariti cele 6 canale ati fi stiut ca peste 50% din emisiunile difuzate la noi au productii pana in 2007, ati fi stiut de altfel ca emisiunile difuzate la noi nu sunt complete ci injumatatite in cel mai bun caz. Urmariti aceleasi emisiuni pe canale straine ori pe internet si veti observa ca beneficiati doar de 50-60% din informatii.

Nu zic ca ii sustineti, dar inainte sa incepeti cu acuzatii la adresa RDS ca toti ceilalti de prin alte comunitati interesati-va ce vrea si ce face RDS si ce vrea si ce face Discovery.
    Stiati ca nu cu mult timp in urma Discovery a semnat un contract de exclusivitate pentru transmisiuni HD cu un rival al RDS? Daca intr-adevar iti respecti publicul si ai grija ca nu stiu ce provider sa nu-l priveze de la postul si informatiile care le oferi nu recurgi la astfel de actiuni. Cum ma simt eu client al RDS-ului fata de cel al rivalului? Celalalt este un client mai important sau cum...

Din totalitatea pretului platit pe un abonament RDS, 9% se duc in buzunarele celor de la Discovery. Mie mi se pare o suma enorma platita pentru aceste programe, mai ales cand stiu cat de mult au neglijat piata romaneasca. Singurele lucruri care se actualizeaza frecvent in Romania la Discovery sunt reclamele.
    Intr-adevar nu se plateste 9% pe posturi pentru ca din cate stiu pachetul de baza nu le include pe toate. Numai gandindu-te la aceste lucruri iti dai seama ca RDS este in pierdere, majoritatea clientilor RDS au pachetul de baza.
    Mi se pare un abuz din partea celor de la Discovery si faptul ca nu permit cumpararea posturilor individual. Un procent de 3% pentru niste posturi pe care utilizatorii le urmaresc nu mi se pare mult si nici celor de la RDS nu cred ca li s-ar parea mult, insa sa platesti 9% pe 6 posturi dintre care doar 2, maxim 3 posturi sunt urmarite mi se pare exagerat.
    Stiind toate aceste lucruri si mai stiind si ca in celelalte tari, inclusiv tari cu populatie mai mica decat a Romaniei, operatorii platesc mai putin ma face sa cred ca abuzul vine din partea Discovery si nu a celor de la RDS.

Ca o comparatie, ca tot am zis ca au neglijat piata romaneasca. Comparati evolutia Discovery cu cea a National Geographic din Romania.
    National Geographic este o companie non profit care a reusit sa intreaca Discovery pe piata romaneasca prin calitatea serviciilor pentru ca au vrut. Si-au respectat publicul, fie ca era din Romania, o tara plina de analfabeti si idioti. Puteti spune aceleasi lucruri despre Discovery?
    Eu unul nu as putea spune. In timp ce Discovery ofera productii vechi si se bazeaza mai mult pe comercial si nu neaparat pe documentare cum o facea candva, NG si-a crescut simtitor calitatea.

RDS este o "putere", nu detine monopol - asta in ciuda celor care afirma asta, insa este o putere. Au ajuns la nivelul la care nu mai stau la mana unor profitori si samsari precum Discovery ci vor sa-si cumpere singuri emisiunile si programele direct de la producatori. In acest mod cu siguranta vor putea oferi o calitate mult mai buna si probabil si preturi mai bune - desi nu m-as baza pe asta.

In caz ca aceste "stiri" referitoare la inlaturarea Discovery din grila nu v-au tulburat destul va spun ca sunt destule sanse ca la sfarsitul anului Eurosport 1 si Eurosport 2 sa fie scoase si ele din grila. Lucru pe care din nou il voi sustine - 0.90€ per client se plateste pentru Eurosport. Il sustin pentru ca din nou Romaniei i s-a vandut la pret dublu.

Sustin RDS in aceste activitati pentru ca toate aceste companii straine au privit Romania ca o gaura neagra, ca jegul de sub unghie. Au impresia ca Romania este codasa europei si pot face ce vor din noi. Orange, Vodafone, Discovery, Nokia, Ford plus multe alte companii carora li s-au oferit oportunitati insa ne-au jucat in picioare. Au cumparat la preturi de nimic si au vandut la preturi duble la noi, asta fara ca romanul sa benefieze de o calitate suplimentara ori preturi mai bune.
    RDS ia atitudine si respect acest lucru.

Nu sunt fan RDS, am avut si am destule divergente cu ei, insa si in cazul asta si in cazul precedent cu Intactul din punctul meu de vedere au fost mai mult decat indreptatiti sa faca ce au facut.
    Nici nu cer sa sustineti o anumita parte a scandalului ci doar sa va informati cum trebuie inainte de a face alegerea.
    Ultima modificare făcută de Kaa; 30th November 2012 la 02:38.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Ma, Discovery incepuse sa dea emisiuni despre stafii, despre horoscoape & shit. Si-a revenit intre timp? Why the fuss about it?
    Trust, but verify.

rnicolescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    6th October 2005
    Posturi
    110
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Zimbru Vezi Post
    Omg .. câta bâta au dat in balta

Chiar suna ca o burtiera de pe OTV.

On Topic : Eu zic sa mergeti acum sa sa va schimbati providerul. Vin sarbatorile si sunt sigur ca mai sunt si altii care vor "migra".
    Personal folosesc UPC de 5-6 ani, cel putin. Ce avantaje vad eu asa la prima strigare:
    • internet calitate-viteza (fiber shit pana la usa)
    • Ip static
    • mediabox - poti inregistra recursiv seriale si nici nu te certi cu nimeni pe canale, pur si simplu poti vedea emisiunea preferata mai tarziu. Va dau un exemplu : Am inregistrat Mickey Mouse de pe Disney Jr (in jur de 20 de ore de desene animate cred ca sunt 40/50 episoade) - ghici cine poate rula desene la TV in afara orelor de difuzare la orice ora din zi si din noapte fara sa rupa telecomanda in doua cu copiii plangand, e doar un exemplu.
    • service/relatii cu clientii - profi si flexibil = ii poti programa si la 10 seara daca muncesti ca robotu
    • grila de programe - as putea spune prea bogata

Subscriu si recomand UPC-ul!
    Faza tare este ca iti poti face tu pachetul cum doresti : mai mult net, mai multa telefonie, etc. Au si un configurator

Sa auzim de bine!
    Subscriu si recomand UPC-ul! (de la 1 decembrie au in grila si Discovery ID)

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Va merg canalele in adsense?
    De remaker în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 25th October 2007, 15:51

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •