Se pare ca ultimele update-uri Google fac victime in randul detinatorilor de site-uri.
In urma cu 2 zile un nene s-a gandit sa isi faca reclama pe un forum pe care il moderez. I-au fost sterse mesajele. Mai departe urmeaza partea amuzanta. Am primit 3 mailuri de la un domn care se pare ca e administratorul firmei si se ocupa si de seo... pardon... de spam.
Primul mesaj:
"Buna ziua,
Mi-am facut ieri cont pe ... si mi-am pus doua reclame la categoria mysite de promovare si am fost totusi categorizat ca spam. De ce? Doresc de asemenea sa stiu de ce am fost categorizat ca spam si nu mi se mai permite sa sterg articolele respective.
Rog Raspuns"
Al doilea mesaj:
"Doresc stergerea contului creat cu acest email deoarece am postat pe forum acolo unde trebuie cu reclama site-ului si totusi am fost notat ca spam. Rog Corectie si corectare din partea dumneavoastra.
Am fost contactat din partea unui operator de la voi care a spus spam si eu i-am explicat situatia.
Rog corectie si stergere postari si scuzele mele pentru situatia creata. Nu o sa mai postez la voi si nici nu o sa mai creez datorita lipsei unei colaborari."
Ultimul mesaj:
"Buna seara,
Din pacate google-ul a luat nota de nemultumirea dvs fata de noi si nea penalizat.... destul de rau as putea zice, in conditiile in care eram pe pagina 3 la cautarile cuvantului "pliante", cu site-ul ..., iar acum suntem pe pagina 48....
Va rog, omeneste vorbind, sa ne scuzati pentru greseala facuta si sa stergeti petitia facuta google-ului la adresa noastra.
Imi cer scuze pentru indrazneala ca v-am rugat acest lucru, dar chiar nu am avut intentia sa gresim fata de dumneavoastra.
In speranta ca ne veti intelegege, va multumim anticipat,"

Răspunde cu citat