Rezultate 1 la 10 din 32

Subiect: Tepele site-urilor de super mega reduceri

Afișare hibrid

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Sa va povestesc patania mea cu un site de pe care puteai achizitiona cupoane facebook Adwords in valoare de 50 $ doar cu 15 $ .
    Va povestesc asta ca sa invatati din greseala mea sa nu patiti si voi ca mine

Initial nu am avut incredere in astfel de situri si am incercat sa iau reclama direct de la facebook.
    Am incercat sa platesc cu paypall nu exista functia, am incercat cu cardul nu sa putut.
    Citind pe net diverse articole am inteles ca va apare in cont functia de plata paypall doar daca as fi facut o plata asa ca am decis sa achizitionez un cupon de reclama facebook de pe net .

Am decis sa aleg adcouponcode.com fiindca avea pagerank destul de bun, arata bine si parea un site destul de serios.
    Am platit prin paypall, si am primit un mesaj automat cum ca din cauza tepelor ei nu trimit cuponul imediat , trebuie sa verifice manual ca sa efectuat plata apoi in maxim 24 ore vor trimite codul.
    Cand am primit acel mesaj ma ingrijorat grafica acestuia, era un simplu text fara banere si alte brizbrizuri asa ca am asteptat 24 de ore si le-am trimis mail apoi le-am trimis si pe paypall un mesaj.
    Bineinteles ca nu am primit nici un raspuns nici chiar acum dupa o saptamana ( in timpul asta am inceput toate demersurile pe paypall pentru a recupera bani )
    Inainte sa fac plata am cautat informatii despre ei pe net si nu am gasit nimic negativ, dupa ce am platit si am cautat din nou ca prin farmec au aparut postari negative, oameni ce se plangeau.
    Mai tarziu mi-am dat seama ca acel site si-s schimbat de mai multe ori si firma de gazduire si registrari AdCouponCode.com WHOIS, DNS, & Domain Info - DomainTools

Ma mirat urmatoarea chestie, ieri am dat un whois si aparea ca situl ar fi gazduit de godaddy.com asa ca am luat legatura cu acestia le-am povestit ca acel site e folosit pentru a face scam. ( in acea data situl era up )
    Astazi am primit mesaj de la ei inapoi cum ca ei nu sunt nici registrar si nici hoster pentru acel site. ( am incercat sa dau din nou whois si am constatat ca situl e down si au disparut informatiile cu privire la firma de gazduire )
    M-am inselat eu, a fost o eroare a aplicatiei de whois, sau l-au inchis Godaddy si i-au acoperit ?
    Curios e ca desi de pe unele aplicatii online de whois a disparut firma de hosting pe altele inca imi apare urmatorul ip 50.63.184.196
    Ip-ul e din Scottsdale Arizona, intamplarea face sa stiu ca acolo e si sediul Godaddy ( cunosc pe cineva acolo )
    IP Address: 50.63.184.196
    Ultima modificare făcută de IulianC; 8th October 2013 la 20:50.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Reduceri cu reduceri pentru seopedisti la Brasov Internet Festival
    De Sorin Frumuseanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 2nd May 2012, 23:41
  2. Vand 2 site-uri scripturi home-made - Mega Oferta
    De dontedro în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th January 2010, 17:39
  3. www.mega-industry.com
    De prodan_13 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th February 2007, 00:28
  4. Mega spam ejobs.ro
    De Dan.Rades în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 19th October 2006, 00:57
  5. In locul site-wide-urilor
    De preacher în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 3rd July 2006, 21:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •