Postat în original de
Kaa
@Tom - Faptul ca as fi "plecat" de pe forum sau sanctionat prin acele buline rosii(desi sincer nu pun mare valoare pe ele) nu este un aspect privat.
Dar ai omis un lucru. Eu nu am dat niciun detaliu referitor la persoana in cauza si nici nu am facut o reclamatie, am adus doar o situatie spre discutie si analiza ca ceilalti sa inteleaga ca nu este normal asa ceva. Singurul scop a fost ca cei care procedeaza asa sa se mai gandeasc ai poate sa-si schimbe parerea, nu vad in ce mod denota asta lipsa de personalitate.
Pai cum? La ce ai deschis discutia ? Nu cumva cu scopul de a "repara" acest tip de limbaj?
Topicul e bun, corect si la subiect, dar fara "discutii private"! Scopul lui era sa "sesizezi" anumite amenintari (penibile chiar = bulinele rosii si gainarii dastea), astfel incat sa nu se mai intample!
Povestea cu egalitatea, o sar
NU postezi conversatii private!!!!! Tine de BUNUL SIMT! Daca o faci, atunci e lipsa de personalitate!!! E pur si simplu parerea mea!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.