Rezultate 1 la 10 din 36

Subiect: Cu ce am gresit?

Afișare hibrid

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Nu vreau sa-l reclam pentru ca nu ma pretez la astfel de lucruri incat sa-i fac un rau in mod direct. Am vrut doar sa se tina cont ca pe viitor sa nu se mai procedeze astfel pentru ca nu este normal. Esti mai experimentat, sunt mai prost .. astfel de lucruri nu conteaza, suntem oameni si ar trebui sa ne comportam corespunzator.

Nivelul intelectual, statutul social, statutul material sau capabilitatile sunt doar aspecte neinsemnate intr-o societate de oameni educati. Cine sta sa faca diferenta intre oameni din aceste puncte de vedere doar pentru a gasi motiv de superioritate da dovada doar de egoism, iar egoismul este doar o slabiciune a oamenilor.
    De ce spun asta? Pentru ca omul se naste de cele mai multe ori egal doar fizic - doua maini, doua picioare, doi ochi. Insa cam atat pentru ca unii au primit fara sa faca nimic, unii au fost nascuti intr-un mediu ostil, unii au fost sanatosi altii nu, unii au primit oportunitati altii nu. Ar fi lipsa de educatie si inteligenta sa spui ca esti superior fata de cel de langa tine.

Bafta - cu sensul de noroc sau stima.

@Tom - Faptul ca as fi "plecat" de pe forum sau sanctionat prin acele buline rosii(desi sincer nu pun mare valoare pe ele) nu este un aspect privat.
    Dar ai omis un lucru. Eu nu am dat niciun detaliu referitor la persoana in cauza si nici nu am facut o reclamatie, am adus doar o situatie spre discutie si analiza ca ceilalti sa inteleaga ca nu este normal asa ceva. Singurul scop a fost ca cei care procedeaza asa sa se mai gandeasc ai poate sa-si schimbe parerea, nu vad in ce mod denota asta lipsa de personalitate.
    Ultima modificare făcută de Kaa; 15th August 2012 la 15:53.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post

@Tom - Faptul ca as fi "plecat" de pe forum sau sanctionat prin acele buline rosii(desi sincer nu pun mare valoare pe ele) nu este un aspect privat.
    Dar ai omis un lucru. Eu nu am dat niciun detaliu referitor la persoana in cauza si nici nu am facut o reclamatie, am adus doar o situatie spre discutie si analiza ca ceilalti sa inteleaga ca nu este normal asa ceva. Singurul scop a fost ca cei care procedeaza asa sa se mai gandeasc ai poate sa-si schimbe parerea, nu vad in ce mod denota asta lipsa de personalitate.
    Pai cum? La ce ai deschis discutia ? Nu cumva cu scopul de a "repara" acest tip de limbaj?

Topicul e bun, corect si la subiect, dar fara "discutii private"! Scopul lui era sa "sesizezi" anumite amenintari (penibile chiar = bulinele rosii si gainarii dastea), astfel incat sa nu se mai intample!

Povestea cu egalitatea, o sar

NU postezi conversatii private!!!!! Tine de BUNUL SIMT! Daca o faci, atunci e lipsa de personalitate!!! E pur si simplu parerea mea!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Topicul e bun, corect si la subiect, dar fara "discutii private"! Scopul lui era sa "sesizezi" anumite amenintar
    Daca tocmai despre discutii private este vorba... cum sa le eviti?
    Poti face o plangere privata catre un admin, caz in care el va lua masuri. Daca doar spui public ca ai fost amenintat dar nu spui de catre cine, nu rezolvi nimic. E ca si cum ai spune ca de dimineata te-ai impiedcat de firul de la incarcator. Grow up.

Ideal ar fi sa apara si partea cealalata si sa ne spuna ce s-a intamplat de fapt. Cand auzi o singura parte a povestii esti influentat de cel care o expune si nu poti judeca corect situatia.
    Trust, but verify.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. rugaminte - titlu thread gresit
    De Cipiot în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 21st April 2011, 12:41
  2. Cuvinte cheie scrise gresit
    De amigo în forumul Teste
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 2nd December 2010, 19:18
  3. Am gresit cela la rewrite?
    De attempt în forumul Google
    Răspunsuri: 3