Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Recomandare hosting in .ro

Vizualizare arbore

Duncan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    26th October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    135
    Putere Rep
    38

Implicit Recomandare hosting in .ro

Salut! Va rog sa scuzati eventualele greseli din acest post, dar sunt un car de nervi momentan

Am lansat de cateva zile oficial un site, toate bune si frumoase, au inceput sa vina cereri de inscriere...daaaar, de ieri au inceput probleme cu hosting-ul. Am un cont de reseller la resellerzoom.com, am fost foarte multumit de ei la inceput (support f rapid) dar de ieri au intrat pe lista mea neagra: mail-uri trimise de pe serverul de mail care se intorc cu eroarea "unroutable mail domain", culminand azi cu picarea totala a site-ului, sub-domeniilor forum si blog si a server-ului de mail! I-am contactat, au zis ca se rezolva si degeaba...stau si ma uit la "cannot display page" incontinuu!

Acum ca v-am expus problema, am si o intrebare: caut o recomandare de hosting in Romania, care sa aiba servicii reliable, suport rapid, etc. Am vazut oferta edomenii.ro, mi se pare ok - ceva pareri si in acest sens?

P.S. Please, nu vreau sa vad opinii de genul "site pentru Romania, deci trebuia hosting in Romania" etc. I KNOW THAT! Dar aveam deja contul la resellerzoom.com si nu avusesem probleme cu ei. So...

P.P.S. Inca ceva: credeti ca daca aleg un serviciu de gazduire made in .ro cei de acolo m-ar putea ajuta cu mutarea site-ului? (baza de date, forum phpbb, blog wordpress, html, etc.) Sau va fi exclusiv job-ul meu?

Tnx in advance!
    Ultima modificare făcută de Duncan; 7th November 2006 la 21:46.
    semnatura conforma cu regulamentul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. recomandare
    De terminator în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 22nd April 2009, 21:21
  2. recomandare
    De sskatiy în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 4th April 2008, 16:17
  3. O Recomandare hosting va rog
    De florin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 16th November 2006, 00:35
  4. Recomandare Hosting
    De aka_eu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 17th September 2006, 13:06
  5. Unix Hosting, Windows Hosting, Linux Hosting ?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Server side
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 11th February 2006, 17:40

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •