Bun, aveti idee daca exista pe lumea asta vreun hosting RELIABLE si cu un minim decent de optiuni? Pentru ca m-am saturat sa am site-ul picat aproape in fiecare zi
Apropo, am mutat hosting-ul (dupa o experienta ingrozitoare cu resellerzoom) la Organic, si deja in prima luna de functionare am site-ul picat daily cate putin (in mijlocul zilei), cu portii de picare mai mare la cateva zile (azi cred ca a fost picat jumatate din timp, chiar si acum e la fel de "mort")...mi se pare ca ma lupt cu morile de vant! 
Deci, ca sa concluzionez fara sa ma mai plang, are cineva idee de un hosting care sa indeplineasca urmatoarele conditii:
- server in Romania
- uptime decent (nu ma intereseaza advertised, ci efectiv, adica inteleg un update, un outage etc. dar sa fiu notificat si eventual sa nu-mi pice ore si zile intregi)
- cpanel (vreau eu sa-mi pot si administra singur site-ul, sa am acces la webstats etc.) + Fantastico ar fi un mare plus
- spatiu de stocare: minim 200 MB pt inceput
- banda (peste 2-3 GB/luna)
- adrese de mail (peste 20)
- baze de date (peste 5 baze MySQL)
- suport tehnic care chiar sa raspunda la tickete (sau sa le pot macar trimite tichete, nu ca in cazul de fata cand se intampla sa fie site-ul hostingului picat de fiecare data cand este picat si site-ul meu, or fi pe acelasi server - cum sa le mai dau un trouble ticket?!?)
Cam astea ar fi datele problemei, va rog daca aveti idee de un hosting care sa ofere asa ceva, mai ales stiut din propria voastra experienta, sugerati-l aici.
semnatura conforma cu regulamentul