-
Bun, aveti idee daca exista pe lumea asta vreun hosting RELIABLE si cu un minim decent de optiuni? Pentru ca m-am saturat sa am site-ul picat aproape in fiecare zi :goth: Apropo, am mutat hosting-ul (dupa o experienta ingrozitoare cu resellerzoom) la Organic, si deja in prima luna de functionare am site-ul picat daily cate putin (in mijlocul zilei), cu portii de picare mai mare la cateva zile (azi cred ca a fost picat jumatate din timp, chiar si acum e la fel de "mort")...mi se pare ca ma lupt cu morile de vant! :(
Deci, ca sa concluzionez fara sa ma mai plang, are cineva idee de un hosting care sa indeplineasca urmatoarele conditii:
- server in Romania
- uptime decent (nu ma intereseaza advertised, ci efectiv, adica inteleg un update, un outage etc. dar sa fiu notificat si eventual sa nu-mi pice ore si zile intregi)
- cpanel (vreau eu sa-mi pot si administra singur site-ul, sa am acces la webstats etc.) + Fantastico ar fi un mare plus
- spatiu de stocare: minim 200 MB pt inceput
- banda (peste 2-3 GB/luna)
- adrese de mail (peste 20)
- baze de date (peste 5 baze MySQL)
- suport tehnic care chiar sa raspunda la tickete (sau sa le pot macar trimite tichete, nu ca in cazul de fata cand se intampla sa fie site-ul hostingului picat de fiecare data cand este picat si site-ul meu, or fi pe acelasi server - cum sa le mai dau un trouble ticket?!?)
Cam astea ar fi datele problemei, va rog daca aveti idee de un hosting care sa ofere asa ceva, mai ales stiut din propria voastra experienta, sugerati-l aici. :pray:
-
incearca www . tophosting . ro
am un cont acolo, merge bine.
singura problema a fost cand au mutat serverele din Brasov
in Bucuresti (niste nereguli pe la e-mail), dar nu a picat.
suport telefonic foarte bun
de asemenea
www . edomenii . ro
am luat cont aici pentru un site care facea ceva trafic(40gb/luna)
si aveam nevoie de ceva cu trafic mare-in cazul de fata un cont
cu trafic"nelimitat".
pana cum nu am avut probleme, a mers ok. mail merge, uptime bun
-
Buna ziua,
Organic Romania a decis sa raspunda pe acest thread pentru a clarifica problema relatata.
In primul rand dorim sa mentionam ca Organic nu ascunde in nici un fel problemele aparute, indiferent de natura lor si preferam sa le discutam si sa le explicam deschis clientilor, indiferent ca incidentul a implicat o iresponsabilitate din partea noastra sau o circumstanta inafara puterilor noastre de control.
Avand in acestea in vedere, declaram ca au existat intr-adevar probleme la serverul RO1 al Organic incepand cu data de 22 Oct 2006, probleme care au avut de-a face cu o supra-incarcare a sistemului. Trebuie mentionat ca acest lucru nu a dus la "caderi" constante dar a provocat intarzieri in functionarea serviciilor pe server. Este de asemenea adevarat ca au existat blocaje totale ale serviciilor in ultimele 3 zile, blocaje care au fost solutionate in maxim o ora de la aparitie.
Evident intelegem nemultumirea clientilor nostri legat de acest incident, motiv pentru care am incercat sa compensam cumva oferind tuturor clientilor prelungirea serviciilor de gazduire cu o luna in mod gratuit.
De asemenea ne este clar ca nici un fel de gratuitati nu pot compensa lipsa serviciilor, in acest sens trebuind sa mentionam ca de la aparitia problemelor se lucreaza la determinarea sursei acestei probleme (proces care s-a dovedit din nefericire dificile) iar in cursul zilei de ieri s-a determinat cu o probabilitate destul de mare ca problemele provin de la serverul apache care a fost recompilat.
In mod curent se monitorizeaza activ toti parametrii functionali ai serverului, pentru a determina gradul de probabilitate ca problema sa fie rezolvata, aceste situandu-se la 50% daca totul ramane in regula pana la sfarsitul zilei, urmand ca problema sa fie considerata rezolvata daca aceeasi functionalitate se mentine pe urmatoarele 72 ore.
De asemenea, am oferit posibilitatea transferului temporar al site-ului clientilor care au inaintat plangeri legate de aceasta problema, ne-putand evident sa efectuam mutari fara acordul si cererea acestora.
Concluzionand, Organic Romania isi cere scuze pentru acest incident si il asuma cu absoluta responsabilitate, cu promisiunea ca tot ceea ce se poate face pentru a regla problema si a oferi un nivel decent de servicii clientilor sai, se face.
Va multumesc si imi cer scuze pentru post-ul exagerat de lung, insa am considerat ca ar fi de bun simt sa explicam problema, nu ca sa ne spalam pacatele ci ca un exercitiu de transparenta.
EDIT: Inca o mentiune, uptime-ul listat SLA de 95.5% este o eroare de scriere pe care am raportat-o acum ceva vreme designerului si trebuia sa fie corecta dar se pare ca nu a fost. O sa ma asigur ca de data asta va fi corectata, uptime-ul corect garantat prin SLA fiind de 99.5%.
Enachioaie Alexandru,
Manager Tehnic Organic Romania
-
Salut, Alex! Tocmai vroiam sa completez pe acest thread faptul ca problemele se rezolva si momentan totul este ok. Pentru ceilalti: site-ul a fost mutat temporar pe un server din SUA pana la rezolvarea problemelor celui din .ro si sunt multumit acum de modul in care Organic a tratat problema. Oricum mult mai bine decat cei la care am avut hosting inainte! ;)
-
Ma bag si eu ca musca: www . mxhost . ro