Recomandare hosting in .ro
Salut! Va rog sa scuzati eventualele greseli din acest post, dar sunt un car de nervi momentan :angry:
Am lansat de cateva zile oficial un site, toate bune si frumoase, au inceput sa vina cereri de inscriere...daaaar, de ieri au inceput probleme cu hosting-ul. Am un cont de reseller la resellerzoom.com, am fost foarte multumit de ei la inceput (support f rapid) dar de ieri au intrat pe lista mea neagra: mail-uri trimise de pe serverul de mail care se intorc cu eroarea "unroutable mail domain", culminand azi cu picarea totala a site-ului, sub-domeniilor forum si blog si a server-ului de mail! :angry: I-am contactat, au zis ca se rezolva si degeaba...stau si ma uit la "cannot display page" incontinuu!
Acum ca v-am expus problema, am si o intrebare: caut o recomandare de hosting in Romania, care sa aiba servicii reliable, suport rapid, etc. Am vazut oferta edomenii.ro, mi se pare ok - ceva pareri si in acest sens?
P.S. Please, nu vreau sa vad opinii de genul "site pentru Romania, deci trebuia hosting in Romania" etc. I KNOW THAT! Dar aveam deja contul la resellerzoom.com si nu avusesem probleme cu ei. So...:rolleyes:
P.P.S. Inca ceva: credeti ca daca aleg un serviciu de gazduire made in .ro cei de acolo m-ar putea ajuta cu mutarea site-ului? (baza de date, forum phpbb, blog wordpress, html, etc.) Sau va fi exclusiv job-ul meu?
Tnx in advance!