Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: declararea paginilor

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Chiar daca articolul nu apare decat partial in zona cu paginatie, indexarea acelei pagini nu are nici o logica.
    Este content generat din bucatele de articol doar pentru a prinde combinatii de cuvinte si a atrage userii care vin din cautari. Pentru Google = thin content.
    Perfect corect de spune Nichita, mai ales dupa ultimele "furtuni" ... Google nu mai tolereaza astfel de pagini care nu aduc nimic in plus vizitatorului. Este tipul de continut pentru care iti iei castane

Tu nu pierzi nimic daca deindexezi acele pagini. Tu ai nevoie sa iesi in cautari cu pagina de produs, nu cu pagina de ... paginatie!

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    48

Implicit

Prieteni, ce rost are sa indexezi pagina 2, 3 samd avand in vedere ca oricum continutul lor se va schimba de fiecare data cand publici articole noi? Adica azi am articolele 5, 6 si 7 pe pagina 2, maine public 2 articole si pac-pac, ultimele 2 articole de pe pagina 2 au ajuns primele pe pagina 3, deci e clar ca indexarea paginarilor e inutila.

Eu pun noindex pe toate sectiunile care au paginare, pe arhiva, autor si pe unele taguri inutile.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    noindex si canonical sunt acelasi lucru.

@Paul Google spune clar sa nu ai pagini nefolositoare in index si tu le tii doar ca sa fie ?
    Partial color.

Ideal e sa poti declara in platforma titluri unice fie prin valori automate (title page + pagina "n") fie prin valori manuale, inclusiv in meta + decrieri unice la pagina 2-3... ultima.

In curs de experimentare (astept sa se implementeze) pt a vedea eficienta (inca nu am gasit date relevante), poti incecrca rel=next
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    509
    Putere Rep
    32

Implicit

In prima faza am folosit varianta data si de 1nesco (title page/description page + pagina "n") + canonical ( varianta folosita si de siteurile mari)

Insa m-am decis pana la urma sa fac un noindex if is paged (singurul site din ro care procedeaza asa dupa 5-6 "aruncari de privire" fiind bestauto.ro)

De ce am folosit metoda asta ? .... explicatia mai jos .... mersi Nichita.

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Chiar daca articolul nu apare decat partial in zona cu paginatie, indexarea acelei pagini nu are nici o logica.

Este content generat din bucatele de articol doar pentru a prinde combinatii de cuvinte si a atrage userii care vin din cautari. Pentru Google = thin content.
    .

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De ce scade numarul paginilor indexate?
    De ladrone în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 31st July 2010, 23:34
  2. Indexarea paginilor
    De ccraciun în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 25th November 2009, 22:14
  3. Indexarea paginilor
    De Ionut D în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 30th October 2009, 12:50
  4. Nelamurire la nr paginilor indexate
    De ronaldo30 în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th May 2008, 00:08
  5. Auditarea paginilor web
    De thefan în forumul Utile