Rezultate 1 la 10 din 24

Subiect: Probleme cu Mxhost

Vizualizare arbore

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit Probleme cu Mxhost

I-am facut unei prietene un siteulet bazat pe wordpress, acum cateva luni.

Acum o luna si ceva nu mai mergea, ma uit in htacces si hacked bai asa.. rezolv in fine.. azi primeste prietena mail de la mxhost:

mesajul:

Buna,

Siteul maximpromotion.ro a fost suspendat pentru incercarea de fraudare a utilizatorilor e-gold si pentru trimitere de spam.

Datele dvs au fost raportate Directiei de Crima Organizata impreuna cu ultimele IP-uri de la care s-a facut logarea, intregul site si baza de date a fost blocata pentru cercetari.

Va atasez mai jos emailul trimis de dvs.

--
    Chiruta D. Adrian
    Admin mxhost.ro
    asta este mod de a incepe mesajul... cu BUNA!!! tot timpul, buna in sus si in jos..buna te-am dat pe mana politiei si nici n-am apucat sa vorbim.. cand de fapt serverele noastre si administrarea noastre de kkt e vai de capul ei.

am si eu cateva siteuri la ei ma gandesc sa le mut cat de curand avand in vedere proasta administare si ce v-am aratat mai sus.

au atasat si o imagine, desteptii in mail, imagine unde se duce frumos cu mouse-ul pe imagine din mail.. fara sa dea click macar sa vada unde duce, pt ca cu un simplu java script modifici link-ul din statusul internet explorer. in orice caz s-a actionat PENIBIL, nu mai vb de vreun contract sau alte "bazaconii de acest gen".
    nu mai vb de headere, loguri si alte asemenea lucruri pe care ei trebuiau sa le verifice.. NU, ei raporteaza imediat la CRIMA ORGANIZATA!!!

incredibil!!

REVIN

Deci cred ca trebuia sa intitulez topicul, mxhost

ce le-am scris

Domnule Adrian Chirita,

In primul rand nu mai incepeti toate mailurile dumneavoastra cu Buna, si mai aveti bunul simt sa va adresati de la om la om nu cu headere si inceputuri tip.

In primul rand va scriu despre maximpromotion.ro, va citez e-mailul dumneavoastra:

-----
    Buna,

Siteul maximpromotion.ro a fost suspendat pentru incercarea de fraudare a utilizatorilor e-gold si pentru trimitere de spam.

Datele dvs au fost raportate Directiei de Crima Organizata impreuna cu ultimele IP-uri de la care s-a facut logarea, intregul site si baza de date a fost blocata pentru cercetari.

Va atasez mai jos emailul trimis de dvs. (ati stabilit dvs ca e trimis de ea!!! cum asa domnule?)
    ----

Nu intru in detalii juridice dar sincer ati merita dati in judecata pentru asa ceva. De ce? Voi sunteti adminii serverului, voi aveti loguri, voi nu ati trimis nici un contract l-a semnat, voi tocmai ati fost loviti in mare stil de hackeri. Dar nu va asumati nici o responsabilitate. Iar acum, inainte de a discuta cu clientul, mai ales ca stiti cat de incompetenti sunteti in administrarea serverelor (au dovedit-o recentele evenimente) RAPORTATI datele acestuia la Crima Organizata....

Nu mai vorbesc de faptul ca in poza atasata ascundeti HEADERELE si sursa e-mailului. Sa vedem si noi daca poza aia chiar duce la maximpromotion.ro/buy/ sau este doar un java script (bineinteles ca acum nici nu putem verifica daca exista maximpromotion/buy/). Numai vorbesc de o analiza a logurilor si de simpla intrebare "cum serverele noastre ar putea face spam daca au setari sa nu faca asa ceva?". De asemenea nu vreau sa amintesc de prezumtia de nevinovatie, va asigur ca daca nu luati masuri urgente pentru lamurirea problemei, personal ma voi ocupa de acest incident.

Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca legea isi va spune cuvantul (tribunal, garda finaciara, politia economica, platire de despagubiri pentru daune materiale, de imagine si morale).

Pe langa acestea, avand in vedere ca Internetul este o piata transparenta ma voi asigura personal pe principalele forumuri din romania (inclusiv gazduire.info) si care mai sunt sa va fac cunoscuta politica de a trata cu clientul si competenta dumneavoastra si inclusiv toti clientii mei vor stii ce fel de companie si oameni sunteti.

Nu doresc replici intelepte. Doresc sa-mi linistiti clientul si sa va indreptati greseala.

--

Tudor Mateescu
    recunosc, cam nervos dar este vb de o buna prietena, de un site fara activitate de nici un fel, nici nu era terminat continutul. si acum ma gandesc ce sa fac cu clientii mei, carora le-am recomandat mxhost... absolut oricine are acum mxhost fiind culpabil de a fi raportat la crima organizata...
    Imagini atașate Imagini atașate
    Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 6th September 2006 la 00:27.
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. mxhost-concrete shop?
    De B3aT în forumul Hosting
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 6th October 2008, 17:31
  2. Probleme la GTS?
    De pustiu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 29th November 2006, 18:11
  3. hackerii si mxhost-ul
    De too_night în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6