Uite ca a venit si randul meu sa ma intalnesc cu termenul asta. Teapa nu a fost mare, dar mai mare e rezultatul, cred eu.
Adi Sina a tocmit un mercenar cibernetic pentru a-l face celebru pe Facebook! A cumparat 50.000 de fani cu 500 euro | Cancan
Uite ca a venit si randul meu sa ma intalnesc cu termenul asta. Teapa nu a fost mare, dar mai mare e rezultatul, cred eu.
Adi Sina a tocmit un mercenar cibernetic pentru a-l face celebru pe Facebook! A cumparat 50.000 de fani cu 500 euro | Cancan
Vand Advertoriale (pr 5)
"mercenar cibernetic" ?
![]()
![]()
Interesant ...
Exact asta m-a mirat si pe mine. Cum folosesc astia de pe la presa niste cuvinte care nu isi au rostul in context. Iar daca le-au folosit cu ideea de a deveni articolul ceva mai senzational, parerea mea e ca nu au reusit, dovedindu-si din nou prostia.
Cat despre serviciile lui Vali, unii vorbiti aiurea. De ce va este imposibil sa credeti ca un roman poate oferi acest serviciu, fara sa fraudeze cumva sistemul? Daca aflati ca un englez a descoperit o metoda unica de a aduce fanii, atunci toti il aplaudati, dar cand e vorba de un coleg de-al nostru, care nu a dezamagit niciodata si nu ii sta in fire sa umble cu mizilicuri de genul, il improscati cu noroi.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Da. Si cum era de asteptat, apar si 'negativele'. Apar frustratii!
@Krumel, chit ca-mi vei da verde, nu-i frumos din partea ta. Putea fi oriine, dar nu tu! Ai dat dovada de... nu mai are rost sa-mi bat capul.
@Edy, asa e presa. Pana la urma, asta inseamna audienta.
Deja nu mai rezist...
@StarNET, te/va roade invidia, asa-i? NU am nevoie de reclama. Sa va intre bine in cap! Am la clienti de nu le mai stiu numarul. Ii aman de pe zi pe alta. Asta asa, sa-ti faci idee
Apropo: Nu sunt TEPAR! Sunt putin destept
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Kidule, de ce nu sunt serios?
Din cate stiu ti-am adus 1000 de fani in 2 zile, nu? Ia spune tu. Cat timp am asteptat dupa bani? Cine e neserios?
Ultima modificare făcută de Vali D; 2nd March 2012 la 03:48. Motiv: completari
Vand Advertoriale (pr 5)
Parerea mea e ca ai facut o mare greseala prin aceasta "dezvaluire". Este dreptul tau sa sari de fund in sus cand iti iei teapa insa cand te stii si tu cu musca pe caciula cu unele chestii, zici frumos "sa fie de sufletu' bunicii" si mergi mai departe
@Ceilalti, suteti penibili. Ati asteptat un articol pe Cancan sa il puteti face tepar, neserios si cum mai vreti voi cand el posta zilnic pe forum.
Inainte sa va luati de @Ceilalti, chiar credeti ca starnet si krumel isi pierd timpul comentand pe cancan? Pe bune?
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
N-a comentat nimeni de aici pe cancan cu siguranta in nume propriu. Cred ca a angajat Vedeta un baiat(de aici ce cunoaste forumistii f bine) sa scrie toate alea, poate, poate se mai spala cumva de rusine. Una peste alta orice reclama e buna, chiar si una negativa. Astept sa ne zici in cateva zile de ai mai multi sau mai putini clienti![]()
Ofer caini de vanzare daca esti iubitor de animale de companie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)