Inainte sa va luati de @Ceilalti, chiar credeti ca starnet si krumel isi pierd timpul comentand pe cancan? Pe bune?
Inainte sa va luati de @Ceilalti, chiar credeti ca starnet si krumel isi pierd timpul comentand pe cancan? Pe bune?
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
rotfl: nu citesc can-can, cu siguranta nici nu comentez pe articolele lorAti descoperit apa calda? toate articolele din "ziarele" de gen sunt plasmuiri ale imaginatiei, din cate vad, si comentariile
![]()
rotfl: nu citesc can-can, cu siguranta nici nu comentez pe articolele lorAti descoperit apa calda? majoritatea articolele din "ziarele" de gen sunt plasmuiri ale imaginatiei, din cate vad, si comentariile
daca consideri ca noi am comentat pe can can azi noapte, am dubii![]()
Abia acum m-am prins de la ce s-a luat omul....
Vali D, te asigur ca nu am timp de asa ceva. Si nici grija vreunui membru de aici nu o am. E viata voastra si faceti ce vreti cu ea.
RedHat, care comentariu? Nu stiu despre ce vorbesti? A scris cineva in numele meu?
Guys, cancan nu face parte din interesele mele si nici stirile de genul asta. Grow up.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Dap, nimic nou la orizont. Deja m-am obisnuit cu din astea. Primesti tepe taman de la cei despre care stii ca au bani din greu.O asa zisa vedeta la inceputurile carierei ti-ar fi platit instantaneu, cel mai probabil
. Cat despre comentariile cu "nu aveai ce manca", "Vali se foloseste de nustiuce script", s.a.m.d. ... cam cat de intarziat mintal sa fii incat sa crezi ca un om iti aduce respectivele persoane printr-o metoda legala, sa zicem? Ca ii ia la puricat pe toti si ii invita sa dea like =))
![]()
LOL, la asta sintem buni ca natie... nu ma mira.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
oricum nu am gasit nimic cu nicknameul meu, probabil ca a fost sters
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)