rotfl: nu citesc can-can, cu siguranta nici nu comentez pe articolele lor :) Ati descoperit apa calda? toate articolele din "ziarele" de gen sunt plasmuiri ale imaginatiei, din cate vad, si comentariile :)
Versiune printabilă
rotfl: nu citesc can-can, cu siguranta nici nu comentez pe articolele lor :) Ati descoperit apa calda? toate articolele din "ziarele" de gen sunt plasmuiri ale imaginatiei, din cate vad, si comentariile :)
Dap, nimic nou la orizont. Deja m-am obisnuit cu din astea. Primesti tepe taman de la cei despre care stii ca au bani din greu. :) O asa zisa vedeta la inceputurile carierei ti-ar fi platit instantaneu, cel mai probabil :). Cat despre comentariile cu "nu aveai ce manca", "Vali se foloseste de nustiuce script", s.a.m.d. ... cam cat de intarziat mintal sa fii incat sa crezi ca un om iti aduce respectivele persoane printr-o metoda legala, sa zicem? Ca ii ia la puricat pe toti si ii invita sa dea like =)) :)
Abia acum m-am prins de la ce s-a luat omul....
Vali D, te asigur ca nu am timp de asa ceva. Si nici grija vreunui membru de aici nu o am. E viata voastra si faceti ce vreti cu ea.
RedHat, care comentariu? Nu stiu despre ce vorbesti? A scris cineva in numele meu? :rolleyes:
Guys, cancan nu face parte din interesele mele si nici stirile de genul asta. Grow up.
rotfl: nu citesc can-can, cu siguranta nici nu comentez pe articolele lor :) Ati descoperit apa calda? majoritatea articolele din "ziarele" de gen sunt plasmuiri ale imaginatiei, din cate vad, si comentariile :)
daca consideri ca noi am comentat pe can can azi noapte, am dubii :)
LOL, la asta sintem buni ca natie... nu ma mira.
oricum nu am gasit nimic cu nicknameul meu, probabil ca a fost sters
Kidu, am vazut in cache comentariul meu. E o prostie, eu n-am timp de asa ceva. Multumesc celui de la cancan care a sters comentariul in numele meu.
Nu mai zic ca deja consum timp inutil ptr o prostie...
Clar, cancan = portal de cocalari, te minunezi cand vezi ce stiri au cu vedetele pu... de care nu am auzit in viata mea si cand ma uit la comentarii pana sa ajung la comentariile la subiect sunt zeci de comentarii spam.
Daca chiar sunteti curiosi cereti ip-urile la acele comenturi de la agaricii cancan si le comparati cu ip-urile de pe seopedia, simplu.Citat:
Kidu, am vazut in cache comentariul meu. E o prostie, eu n-am timp de asa ceva. Multumesc celui de la cancan care a sters comentariul in numele meu.
Nu mai zic ca deja consum timp inutil ptr o prostie...