Uite ca a venit si randul meu sa ma intalnesc cu termenul asta. Teapa nu a fost mare, dar mai mare e rezultatul, cred eu.
Adi Sina a tocmit un mercenar cibernetic pentru a-l face celebru pe Facebook! A cumparat 50.000 de fani cu 500 euro | Cancan
Versiune printabilă
Uite ca a venit si randul meu sa ma intalnesc cu termenul asta. Teapa nu a fost mare, dar mai mare e rezultatul, cred eu.
Adi Sina a tocmit un mercenar cibernetic pentru a-l face celebru pe Facebook! A cumparat 50.000 de fani cu 500 euro | Cancan
"mercenar cibernetic" ?
:)) :))
Interesant ...
Exact asta m-a mirat si pe mine. Cum folosesc astia de pe la presa niste cuvinte care nu isi au rostul in context. Iar daca le-au folosit cu ideea de a deveni articolul ceva mai senzational, parerea mea e ca nu au reusit, dovedindu-si din nou prostia.
Cat despre serviciile lui Vali, unii vorbiti aiurea. De ce va este imposibil sa credeti ca un roman poate oferi acest serviciu, fara sa fraudeze cumva sistemul? Daca aflati ca un englez a descoperit o metoda unica de a aduce fanii, atunci toti il aplaudati, dar cand e vorba de un coleg de-al nostru, care nu a dezamagit niciodata si nu ii sta in fire sa umble cu mizilicuri de genul, il improscati cu noroi.
Da. Si cum era de asteptat, apar si 'negativele'. Apar frustratii!
@Krumel, chit ca-mi vei da verde, nu-i frumos din partea ta. Putea fi oriine, dar nu tu! Ai dat dovada de... nu mai are rost sa-mi bat capul.
@Edy, asa e presa. Pana la urma, asta inseamna audienta.
Deja nu mai rezist...
@StarNET, te/va roade invidia, asa-i? NU am nevoie de reclama. Sa va intre bine in cap! Am la clienti de nu le mai stiu numarul. Ii aman de pe zi pe alta. Asta asa, sa-ti faci idee ;)
Apropo: Nu sunt TEPAR! Sunt putin destept ;)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Kidule, de ce nu sunt serios?
Din cate stiu ti-am adus 1000 de fani in 2 zile, nu? Ia spune tu. Cat timp am asteptat dupa bani? Cine e neserios?
Parerea mea e ca ai facut o mare greseala prin aceasta "dezvaluire". Este dreptul tau sa sari de fund in sus cand iti iei teapa insa cand te stii si tu cu musca pe caciula cu unele chestii, zici frumos "sa fie de sufletu' bunicii" si mergi mai departe ;)
@Ceilalti, suteti penibili. Ati asteptat un articol pe Cancan sa il puteti face tepar, neserios si cum mai vreti voi cand el posta zilnic pe forum.
Inainte sa va luati de @Ceilalti, chiar credeti ca starnet si krumel isi pierd timpul comentand pe cancan? Pe bune?
N-a comentat nimeni de aici pe cancan cu siguranta in nume propriu. Cred ca a angajat Vedeta un baiat(de aici ce cunoaste forumistii f bine) sa scrie toate alea, poate, poate se mai spala cumva de rusine. Una peste alta orice reclama e buna, chiar si una negativa. Astept sa ne zici in cateva zile de ai mai multi sau mai putini clienti :)
rotfl: nu citesc can-can, cu siguranta nici nu comentez pe articolele lor :) Ati descoperit apa calda? toate articolele din "ziarele" de gen sunt plasmuiri ale imaginatiei, din cate vad, si comentariile :)
Dap, nimic nou la orizont. Deja m-am obisnuit cu din astea. Primesti tepe taman de la cei despre care stii ca au bani din greu. :) O asa zisa vedeta la inceputurile carierei ti-ar fi platit instantaneu, cel mai probabil :). Cat despre comentariile cu "nu aveai ce manca", "Vali se foloseste de nustiuce script", s.a.m.d. ... cam cat de intarziat mintal sa fii incat sa crezi ca un om iti aduce respectivele persoane printr-o metoda legala, sa zicem? Ca ii ia la puricat pe toti si ii invita sa dea like =)) :)
Abia acum m-am prins de la ce s-a luat omul....
Vali D, te asigur ca nu am timp de asa ceva. Si nici grija vreunui membru de aici nu o am. E viata voastra si faceti ce vreti cu ea.
RedHat, care comentariu? Nu stiu despre ce vorbesti? A scris cineva in numele meu? :rolleyes:
Guys, cancan nu face parte din interesele mele si nici stirile de genul asta. Grow up.
rotfl: nu citesc can-can, cu siguranta nici nu comentez pe articolele lor :) Ati descoperit apa calda? majoritatea articolele din "ziarele" de gen sunt plasmuiri ale imaginatiei, din cate vad, si comentariile :)
daca consideri ca noi am comentat pe can can azi noapte, am dubii :)
LOL, la asta sintem buni ca natie... nu ma mira.
oricum nu am gasit nimic cu nicknameul meu, probabil ca a fost sters
Kidu, am vazut in cache comentariul meu. E o prostie, eu n-am timp de asa ceva. Multumesc celui de la cancan care a sters comentariul in numele meu.
Nu mai zic ca deja consum timp inutil ptr o prostie...
Clar, cancan = portal de cocalari, te minunezi cand vezi ce stiri au cu vedetele pu... de care nu am auzit in viata mea si cand ma uit la comentarii pana sa ajung la comentariile la subiect sunt zeci de comentarii spam.
Daca chiar sunteti curiosi cereti ip-urile la acele comenturi de la agaricii cancan si le comparati cu ip-urile de pe seopedia, simplu.Citat:
Kidu, am vazut in cache comentariul meu. E o prostie, eu n-am timp de asa ceva. Multumesc celui de la cancan care a sters comentariul in numele meu.
Nu mai zic ca deja consum timp inutil ptr o prostie...
:)))))) incotro nene, incotro? si se mai intreaba unii de ce avem dorinta de emigrare.
Zau daca cei de la cancan n-ar merita arsi prin tribunale pentru ca scriu aiurea in numele altor persoane! Astia chiar isi permit orice pentru ca probabil lumea nu-i baga prea mult in seama si au senzatia ca pot face tot ce le trece prin minte.
Pe de alta parte, Vali tu trebuia sa te astepti la ce va urma inainte de a le da astora apa la moara.Ai cam cazut si tu in capcana lor si ai ajuns in pozitia de a aduce acuze nefondate ( bazate doar pe mizeriile celor de la ziar) unor membri de baza ai forumului....
Tu dupa ce aduci fani prin metode nelegale si like-uri fara acordul utilizatorului ajungi sa te dai rotund intr-un ziar de kkt .. bai baiatule rusinica, nu ai simtul masurii . Nu inteleg de ce esti asa mandru ca poti aduce fani oricui??????
Acum spre final, as vrea sa revedeti reactiile "colegilor" de forum. In primul rand RedHat care se baga ca musca in lapte, si sare la atac impotriva la "ceilalti": penibili RedHat? As fi vrut sa ai macar doua oua care sa ti permita sa iti ceri scuze celor care i ai jignit gratis. Nu in ultimul rand Vali D, care subliniaza ca e putin destept, si are iesiri de genul "sa va intre bine in cap", continuand sa spele izmenele in public inclusiv cu mine. Vali, daca erai macar un pic destept, realizai ca la 4 dimineata, nu statea toata echipa sp sa comentez pe can can. Si nu in ultimul rand, asa cum spune si colegul meu mai sus atitudinea ta este de "hotul striga hotul" cu referire la modalitatea de colectare a likeurilor.
Oricum, daca respectivul acuzat are un pic de minte te reclama la politie in secunda doi si ramane sa explici tu cum iti merge businessul, ce tva si impozite platesti, etc. Un simplu extras de cont obtinut de la ing probabil ca ar fi edificator pentru cei care s ar ocupa de dosar ca doar, citez: "am la clienti de nu le mai stiu numarul" .As concluziona ca in general, cand faci chestii de gen, ar fi mult mai bine sa stai in cochilia ta. Mai pierzi, mai castigi, asa merge.
Foarte, foarte urata atitudine in comunitatea aceasta.
'Foarte, foarte urata atitudine in comunitatea aceasta'
Superba afirmatia, mai ales in conditiile in care tu nu ti-ai onorat intelegerea la timp (http://forum.seopedia.ro/bar-lobby/2...tml#post191153). Superba :D
Crede cineva ca Garcea poate rezolva un astfel de caz? 90% din sectia de politie nu stiu sa citeasca un extras bancar, sa fim seriosi ... am patit ceva oarecum similar si m-au trimis mintenas sa-l dau in judecata pe respectivul :)) Pentru ce, 100 de lei? :)
relansat: esti pe langa subiect, realizezi? Nu ai fi singurul care subestimezi politia, sau autoritatile in general, oricum, nu face confuzie intre seful de post si cei care se ocupa de infractiuni economice. O plangere facuta la politie nu se solutioneaza cu "du-te si da-l in judecata", dar la nivel de discutii cu seful de post, poate fi o invitatie.
In primul rand, imi cer scuze pentru ca v-am 'jignit' (krumel, starnet, kidu). Am crezut ca, chiar voi ati comentat acolo. Si nu mi s-a parut frumos din partea voastra. Astept si replica lui starnet.
Cum spunea Edy, daca ajungea un englez aici, toata lumea il lauda.. ca deh, stie sa 'fure' facebook-ul.
Cat despre...
Credeti ca nu stiam ca apar negativele? Credeti ca am 'platit' pe cineva sa comenteze acolo, in numele vostru? ...hai ma.
Credeti ca nu stiam ca pot pierde tot? Nu mi-a mai pasat!
La fel s-a intamplat si cand au scris capital.ro, 9am.ro, antena3... la fel au aparut 'copii', care se zbateau sa comenteze cum fac eu like-urile...si etc.
Dupa cum spuneam. Nu am nevoie de reclama! Am facut gestul asta, sa vada toata lumea cine e Sina. Indiferent care dintre noi e teparul.
"Acum 2 ani, am gasit o mica gaura in facebook, prin care puteai face rost de likeuri foarte usor. Treaba a mers circa 3-4 luni. Cum spuneam acum ceva timp, pe vremea aia nu se stia de clickjacking, nu erau siteuri de like exchange. Pur si simplu am profitat. Treaba a mers, dupa cum spuneam, circa 3-4 luni. Puteam aduce unei pagini circa 300 de fani, zilnic. Dupa perioada asta, s-a 'prins' facebook-ul. Am incercat sa-mi dezvolt ideea, si a mers. Am gasit altceva mult mai ok. Aduceam acel nr de like-uri intr-un timp mult, mult mai mic. Mai exact, puteam aduce 1000 de fani/zi. Mi-am 'dezvoltat' ideea, si putin mai tarziu, puteam aduce fani la 3-4 pagini in acelasi timp". Am adus si fani dupa tara si varsta. Problema e ca facebook mi-a scos optiunea asta :)
Astazi, pot aduce 5000/zi, pot 'lucra' si cu 10 pagini in acelasi timp. Poate in viitor pot aduce 10.000, poate nu mai merge deloc.
Ce vreau sa subliniez. NIMENI! Si absolut nimeni nu stie si nu va stii cum ii aduc. ca spuneti voi ca e clickjacking, ca sunt tepar si 'oblig' oamenii sa dea like...a doar gandirea voastra. Dar daca am acces la facebook si doar 'pun' nr de fani acolo? De ce nu s-ar putea chestia asta? Ah da! Ca sunt roman, nu ma duce capul.
Inca ceva: Acum (atentie) 2-3 ani, 'furam' adsense-ul. Stiam cum sa fac 30-50€ pe zi cu doar 200 vizitatori pe zi. Ce ar fi trebuit sa fac? Sa nu-i mai fur, ca deh... hai sa fim corecti? Cati dintre voi ar renunta?
Si treaba a mers, si INCA merge. Am vazut ca deja su aflat 'baietii' cum sa fraudeze sistemul adsense. Si profita, profita. Va arat o persoana care in 2011 a scos circa 40.000€ din adsense? Sunteti curiosi? Cum l-ati putea numi? TEPAR, HOT? Nu, stimati colegi. Eu il numesc DESTEPT! Orice site are gaura lui, si daca o gasesti: profita!
Sunt curios, cum numiti voi in general hackerii?
Fara suparare, dar mie asta imi suna mai mult a publicitate decat a "reclamatie".
Cum a zis si @kidu, nu platesti taxe, nu platesti nimic, dar te duci sa il reclami pe x. X fiind o persoana publica care are mult mai multi sustinatori si mult mai multa incredere primita.
La sume mari, chiar daca nu oferi factura, se semneaza un contract pe persoana fizica. Asta sa nu te trezesti ca afla clientul si zice ca el vroia fani reali, si sa-ti mai ceara si avansul inapoi. Am patit asta cu tot cu contract si suma mult mai mare. Insa nu te poti duce sa faci reclamatie cand tu esti mult mai pasibil de inselaciune decat el.
Daca sperai sa mai primesti comenzi din randul asa zisilor artisti, din punctul meu de vedere asta ar fi sfarsitul. Artistii se cunosc intre ei, iar individul care "ti-a dat teapa" iti dai seama ca nu te va lauda, nu?
Si pe langa toate astea, cine se duce la Cancan? Cine?
Puteai face ceva mai discret, gen o emisiune la radio ...Desi eu nu as fi facut asta public.
Orsovene, te mananca rau :)
Slabiciunile unui sistem, posibilitatile de fraudare... nu fac obiectul acestui forum.
Treaba ta :)
Din regulament:
5. Nu se permit nici un fel de ilegalitati, sub orice forma s-ar prezenta acestea. Mai ales cand mesajele dvs. incita utilizatorii sau cititorii forumului Seopedia, catre actiuni ilegale. Prin ilegalitati intelegem : link-uri catre site-uri warez/hacking, link-uri catre software sau orice alt gen de proprietati informatice, altele decat versiunile freeware/shareware/trial ale acestora. Sau orice alta actiune, pe care noi am considera-o o ilegalitate.
Cei care incalca aceasta regula vor fi penalizati cu o infractiune valorand 2 puncte (valabila 60 zile). (Descrierea sistemului de infractiuni).
Am spus-o si o mai spun. Nu am facut-o pentru publicitate! Si spre surprinderea voastra, de cand a aparut articolul, au aparut si posibili 3-4 clienti. Insa, nu asta am urmarit.
Stiu, puteam spune 'povestea' chiar la "Un show pacatos", "Acces direct", "Cancan TV"...etc. S-ar fi batut astia pe ea, cel putin asa cred.Citat:
Puteai face ceva mai discret, gen o emisiune la radio ...Desi eu nu as fi facut asta public.
Si am mai spus-o: stiu ca pot pierde tot. Stiu ca ma poate cauta fiscul...etc. Dar nu-l puteam lasa asa pe Sina.
Daca ati citit acolo, stiti ce mi-a spus Sina prin sms? "Ce bani vrei de la mine"? Asta, inainte sa-l amenint! Voi ce-ati fi facut?
Indiferent prin ce metoda aduce Vali fanii, conteaza ca ati primit ceea ce ati platit, si ati fost multumiti. Nu am auzit pe nici un forumist sa se planga de calitatea serviciului, ba din contra, mare parte l-au laudat si i-au adus si alti clienti. Acum e "tepar", "hacker" si altele. Sincer in locul vostru mi-ar fi rusine sa ma comport dupa cum bate vantul.
Nu a zis nimeni ca esti roman si nu te duce capul. Poti fi si neamt si sa nu te duca capul, dar alta este ideea.Citat:
Astazi, pot aduce 5000/zi, pot 'lucra' si cu 10 pagini in acelasi timp. Poate in viitor pot aduce 10.000, poate nu mai merge deloc.
Ce vreau sa subliniez. NIMENI! Si absolut nimeni nu stie si nu va stii cum ii aduc. ca spuneti voi ca e clickjacking, ca sunt tepar si 'oblig' oamenii sa dea like...a doar gandirea voastra. Dar daca am acces la facebook si doar 'pun' nr de fani acolo? De ce nu s-ar putea chestia asta? Ah da! Ca sunt roman, nu ma duce capul.
Cum ai zis si tu, intr-o zi aduci 5000 de fani catre 10 pagini. Dar tu inca speri ca cineva sa creada ca astia sunt fani reali.
Un "fan" real, eu il consider pe cel care da "like" din propria initiativa, care da like sa-mi urmareasca stirile si updateurile. Daca imi da like un individ pe care nu-l intereseaza ce postez, nici acum nici in viitor nu este un fan real.
S-o luam altfel. Daca iti dau o hala s-o umpli cu 10.000 de oameni in doua zile, o umpli? Poate doar in cazul in care ii pacalesti ca se dau neveste top model gratis ori ii obligi in vreun fel.
Eu l-as numi prost. Este posibil sa te prinda si la sume mici, dar la o suma de 40.000€ pe luna, probabil nici singura luna, daca te prinde faci inchisoare pentru fiecare cent.Citat:
Va arat o persoana care in 2011 a scos circa 40.000€ din adsense? Sunteti curiosi? Cum l-ati putea numi? TEPAR, HOT? Nu, stimati colegi. Eu il numesc DESTEPT! Orice site are gaura lui, si daca o gasesti: profita!
Sunt atatea banci, atatia oameni cu bani in buzunar pe strada .. si pe aia te tenteaza sa-i furi?
Inteleg sa scoti banii pe care-i bagi in site, dar sa faci din asta o afacere nu mi se pare inteligenta. O sa-i vezi peste cativa ani cat de inteligenti sunt printr-o inchisoare.
Am pagini pe facebook care au in proportie de 100% fani reali, care au dat like din cadrul siteului, ori din recomandarile altor prieteni. Cu toate astea, atunci cand postez o noutate, sau orice altceva de interes despre tema siteului, nu este luata in seama. O sa iti explic si de ce!
Mai mult decat modul in care aduci acesti fani, conteaza felul in care ii fidelizezi. Fie ca ii obligi sa dea like, fie ca ii faci sa dea fara sa stie, sau orice alte metode ai folosi, foarte rar exista cazuri ca unul sa zica: "Vai, cum de am dat eu like la asta? ca nici nu il suport".
Persoanele care isi pierd vremea pe facebook nu sunt unele dintre cele mai destepte, sunt persoane care dau like la tot ce prind, si din acest motiv uita daca au dat sau nu unei anumite pagini. Daca tu nu stii sa ii fidelizezi inca de la inceput, toata munca poate fi apoi in zadar.
Asadar, poti avea 10.000 de fani adusi in mod natural, sau doar 1000 adusi prin metode "neortodoxe" si rezultatul sa fie acelasi. Asta tine doar de tine, cum stii sa ii folosesti.
Un om care nu stie sa faca nimic incearca sa faca bani oricum.... invitatia la furt nu o pot aproba indiferent de conditile sociale ale cuiva. Inca insisti ca ai facut ceva indraznet dar din punctul meu de vedere nu ai nici un merit financiar ca stii sa aduci fani in modul asta ... iar stirea este deosebit de neinteresanta pentru orice televiziune . NU visa prea departe
@kaa, suma de 40.000€ a scos-o pe tot anul 2011, nu intr-o singura luna. Nu poti compara o talharie pe strada cu treaba asta ;)
@Edy, asta am explicat si eu la mai multi. Degeaba ii ai daca nu stii ce sa faci cu ei.
Hai ca te lamuresc eu: Hackerii sunt persoane care detin cunostiinte avansate despre sistemele informatice si securitatea lor. Diferenta dintre hackeri si crackeri o reprezinta ETICA. Un cracker nu are etica si foloseste vulnerabilitaile in interese proprii pe cand hackerii au o etica, si anume, de a-si dezvolta abilitatile si de a-si spori cunostiintele, de aceea poarta denumirea de "ethical hackers".
Daca vrei sa te numesti hacker, atunci, termenul corect este 'black hat hacker' sau 'cracker'.
Sfat: Nu mai spune niciodata aceasta aberatie: 'nu o sa afle nimeni niciodata tehnica mea'.
NU stiu voua dar mie, a goli conturile google, mi se pare etic. La fel bancile, marile multinationale, etc. Vi se pare ca google obtine banii in mod etic? Am zis etic, nu legal.
Cand orbitez cu tipi ca tine, am o problema. dar nu ma plang.
Inca o data, tipula tepuit google.Google a tepuit apoi advertiserul. Inca odovada de etica google. :)
P.s. Nu mai fi asa nervos ca faci riduri (in lumea ta conteaza sa nu le ai :) )