Rezultate 1 la 10 din 47

Subiect: Vorbea cineva de teapa?

Afișare hibrid

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Astazi, pot aduce 5000/zi, pot 'lucra' si cu 10 pagini in acelasi timp. Poate in viitor pot aduce 10.000, poate nu mai merge deloc.
    Ce vreau sa subliniez. NIMENI! Si absolut nimeni nu stie si nu va stii cum ii aduc. ca spuneti voi ca e clickjacking, ca sunt tepar si 'oblig' oamenii sa dea like...a doar gandirea voastra. Dar daca am acces la facebook si doar 'pun' nr de fani acolo? De ce nu s-ar putea chestia asta? Ah da! Ca sunt roman, nu ma duce capul.
    Nu a zis nimeni ca esti roman si nu te duce capul. Poti fi si neamt si sa nu te duca capul, dar alta este ideea.
    Cum ai zis si tu, intr-o zi aduci 5000 de fani catre 10 pagini. Dar tu inca speri ca cineva sa creada ca astia sunt fani reali.
    Un "fan" real, eu il consider pe cel care da "like" din propria initiativa, care da like sa-mi urmareasca stirile si updateurile. Daca imi da like un individ pe care nu-l intereseaza ce postez, nici acum nici in viitor nu este un fan real.

S-o luam altfel. Daca iti dau o hala s-o umpli cu 10.000 de oameni in doua zile, o umpli? Poate doar in cazul in care ii pacalesti ca se dau neveste top model gratis ori ii obligi in vreun fel.
    Va arat o persoana care in 2011 a scos circa 40.000€ din adsense? Sunteti curiosi? Cum l-ati putea numi? TEPAR, HOT? Nu, stimati colegi. Eu il numesc DESTEPT! Orice site are gaura lui, si daca o gasesti: profita!
    Eu l-as numi prost. Este posibil sa te prinda si la sume mici, dar la o suma de 40.000€ pe luna, probabil nici singura luna, daca te prinde faci inchisoare pentru fiecare cent.
    Sunt atatea banci, atatia oameni cu bani in buzunar pe strada .. si pe aia te tenteaza sa-i furi?
    Inteleg sa scoti banii pe care-i bagi in site, dar sa faci din asta o afacere nu mi se pare inteligenta. O sa-i vezi peste cativa ani cat de inteligenti sunt printr-o inchisoare.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    Cum ai zis si tu, intr-o zi aduci 5000 de fani catre 10 pagini. Dar tu inca speri ca cineva sa creada ca astia sunt fani reali.
    Un "fan" real, eu il consider pe cel care da "like" din propria initiativa, care da like sa-mi urmareasca stirile si updateurile. Daca imi da like un individ pe care nu-l intereseaza ce postez, nici acum nici in viitor nu este un fan real.
    Am pagini pe facebook care au in proportie de 100% fani reali, care au dat like din cadrul siteului, ori din recomandarile altor prieteni. Cu toate astea, atunci cand postez o noutate, sau orice altceva de interes despre tema siteului, nu este luata in seama. O sa iti explic si de ce!

Mai mult decat modul in care aduci acesti fani, conteaza felul in care ii fidelizezi. Fie ca ii obligi sa dea like, fie ca ii faci sa dea fara sa stie, sau orice alte metode ai folosi, foarte rar exista cazuri ca unul sa zica: "Vai, cum de am dat eu like la asta? ca nici nu il suport".

Persoanele care isi pierd vremea pe facebook nu sunt unele dintre cele mai destepte, sunt persoane care dau like la tot ce prind, si din acest motiv uita daca au dat sau nu unei anumite pagini. Daca tu nu stii sa ii fidelizezi inca de la inceput, toata munca poate fi apoi in zadar.

Asadar, poti avea 10.000 de fani adusi in mod natural, sau doar 1000 adusi prin metode "neortodoxe" si rezultatul sa fie acelasi. Asta tine doar de tine, cum stii sa ii folosesti.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Am luat teapa
    De piciu1993 în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 4th October 2011, 07:48
  2. profitsigur.ro, teapa sau nu?
    De Popescu Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 4th December 2010, 21:51
  3. teapa bestlink.ro
    De add în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 26th August 2007, 21:27
  4. Sponsorizare teapa
    De ibis în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 27th December 2006, 10:07
  5. TEapa de la BRD
    De florin în forumul Raportari Phishing - Banci/Servicii etc.
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 13th September 2006, 11:19

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •