Rezultate 1 la 10 din 27

Subiect: Stabilitatea in mediul online

Afișare hibrid

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

well, din 2008 traiesc din online, am investit constant si am incercat sa acopar mai multe nise care imi poate oferi un venit: comenzi online, afiliere, linkuri/adverts, domenii(broker) ocazional servicii seo. Singurul domeniu care nu il acopar este adsense, desi foarte la moda, nu am fost convins sa il experimentez. Urmatorul proiect este o retea de siteuri care sa imi permita incasarea unui abonament lunar/anual pentru listarea diverselor firme, nu ar fi prea usor, dar cu niste nise alese corect, cred ca imi poate aduce un plus de cateva mii de euro anual.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    well, din 2008 traiesc din online, am investit constant si am incercat sa acopar mai multe nise care imi poate oferi un venit: comenzi online, afiliere, linkuri/adverts, domenii(broker) ocazional servicii seo. Singurul domeniu care nu il acopar este adsense, desi foarte la moda, nu am fost convins sa il experimentez. Urmatorul proiect este o retea de siteuri care sa imi permita incasarea unui abonament lunar/anual pentru listarea diverselor firme, nu ar fi prea usor, dar cu niste nise alese corect, cred ca imi poate aduce un plus de cateva mii de euro anual.
    Un serviciu de genul chiar trebuie pe piata romaneasca, insa numai in cazul in care va oferi unele facilitati in plus fata de ceea ce exista in varianta free. Va trebui foarte bine gandit proiectul. Poti citi despre Zonga, ca si lansare pe piata poate semana putin ideea. Mult succes!
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Chat online pe un magazin online - impact?
    De kevinro în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 10th May 2014, 09:03
  2. Conferință online - Bani Online
    De wurgut în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 6th July 2011, 23:35
  3. Ce lipseste din mediul online din Romania
    De mamulea în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 16th July 2009, 23:48
  4. Concursuri Online - o alternativa eficienta de promovare online
    De tataraseni în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 11th April 2009, 00:03
  5. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 19th June 2007, 15:41

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •