O companie din Franta ce ofera servicii de cartografiere (harti) a dat in judecata pe Google ca ofera servicii gratuite (Google Maps).
Intreaga poveste: French Court Fines Google $660,000 Because Google Maps Is Free
Ce parere aveti?
O companie din Franta ce ofera servicii de cartografiere (harti) a dat in judecata pe Google ca ofera servicii gratuite (Google Maps).
Intreaga poveste: French Court Fines Google $660,000 Because Google Maps Is Free
Ce parere aveti?
acum se dau astia in judecata intre ei ca isi fac concurenta neloiala.. Corect.. Cand unul vinde un produs, celalalt de ce sa dea pe moca?
Rahatisuri cu tenta de marketing.
Iote cum lumea aude de Bottin Cartographes si iar de google maps.
Mai simpatic a fost scandalul de plagiat google vs bing de acum ... 1-2 ani
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Iti dai seama cat se vorbeste pe bloguri acum despre compania fantoma, cate link-uri va primi?
cu asemenea publicitate se va trasforma peste noapte dintr-o companie de care nu a auzit mai nimeni, in marea companie care a dat in judecata pe google (chiar nu conteaza ca va pierde)
Un marketing urias, si costurile vor fi doar plata avocatului (poate si el lucreaza pe gratis pentru reclama) si eventualele taxe platite pentru a deschide un proces.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Corect.
Doar nu poti compara un serviciu gratuit cu un serviciu profesional de cartografiere
De ex pana apare si casa mea pe google maps.... mai e Mai repede ajung gazele in Dr Tr Severin.
Mi se spunea 1nesco
Atunci va trebui sa apelez la serviciile platite Bottin Cartographes
Mi se spunea 1nesco
Iata o stire interesanta din franta unde Google e amendat pentru ca ofera Google Maps gratis :
France convicts Google Maps for unfair competition
Pai astia nu incalca ceva reguli aici? Adica, cum sa n-am eu voie sa imi ofer serviciile gratis? Ca nenea care le vinde nu mai poate face niciun cent? Pai daca eu vreau sa le ofer gratis, care-i problema?
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Am mai discutat...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)