Consider ca e ok ce face userul marian18. Toti cautam sa facem profit din domenii sau siteuri. Ponturile le oferim pentru ca sugestiile respective de posibile domenii nu intra in prioritatile noastre (fie ca nu avem bani atunci, fie ca lucram doar pe o nisa, fie ca nu suntem de acord cu o nisa dar am gasit o combinatie care le-ar fi de folos altora). Iar cand un domeniu e cumparat de cineva, respectivul devine proprietar si poate face ce vrea cu el.
Parerea mea e ca titlul "Ofer gratis ponturi domenii" contine "gratis" tocmai pentru a accentua valoarea comunitatii forumului, sa se puna accent pe sprijinul reciproc.
Nimeni nu e obligat sa dea ponturi daca are formulari ok pt interesele lui sau considera ca poate face o "invarteala". Daca cineva l-a inregistrat pe numele lui si scoate un avantaj din treaba asta, bravo lui si comunitatii care au lucrat impreuna pentru a ajunge la acest rezultat.
(Exemplu nu de la ponturi, dar e legat de domenii: Saptamana trecuta, am vazut un thread in care cineva de aici a inregistrat un domeniu pe care il aveam eu in lista de domenii (si care era disponibil cu o seara inainte, dar am amanat cumpararea) pe care vroiam sa le iau la reduceri. Si mi-a stricat combinatia in formula pe care o vroiam. Ce era sa fac? Am regandit strategia si am reformulat denumirile, fara sa ma supar pe el.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz