Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: unii ofera pontul gratis ,altii il vand pe bani.

broski este deconectat Guest
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    30
    Posturi
    599
    Putere Rep
    0

Implicit unii ofera pontul gratis ,altii il vand pe bani.

Pontul rezultatefotbal.net a fost oferit de kidu cu putin timp in urma la categoria Ofer gratis ponturi domenii

astazi m-a contactat userul marian18 cu oferta lui de "nerefuzat". (rezultatefotbal.net/org la numai 60 ron)

-sper sa se ia masuri in astfel de cazuri
    Ultima modificare făcută de broski; 2nd January 2012 la 22:55. Motiv: Fara conversatii private !!

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.819
    Putere Rep
    36

Implicit

Pontul rezultatefotbal.net a fost oferit de kidu cu putin timp in urma la categoria Ofer gratis ponturi domenii

astazi m-a contactat userul marian18 cu oferta lui de "nerefuzat". (rezultatefotbal.net/org la numai 60 ron)

-sper sa se ia masuri in astfel de cazuri

Eu zic sa facem un lagar si sa-i gazam

Sa fim seriosi, si eu am fost injurat pe privat cand am vandut un domeniu luat de la ponturi, am ajuns la o concluzie, pana la urma este vorba de invidie, ciuda, "ce ciuda mi ca nu am luat eu domeniul acela si sa castig atatia bani",

Pai si de ce nu lai luat tu primul? poate ca dormeai sau erai in oras, (ma doare in pix unde erai), el a fost acolo cand sa postat pontul si la luat, din momentul acela el este propietarul domeniului si are voie sa faca ce vrea cu el.

Si eu am dat zeci de ponturi, 80% din ele au fost cumparate si revandute si nu am primit nici un multumesc, asa ca cine vrea un domeniu bun sta pe faza, eu urmaresc zilnic seopedia si sunt pe faza cu tot ce misca,

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    30
    Posturi
    599
    Putere Rep
    0

Implicit

Pai si de ce nu lai luat tu primul? poate ca dormeai sau erai in oras, (ma doare in pix unde erai)
    puteam sa il iau, am verificat si era disponibil. dar nu mi l-a trebuit.

Si nu postez de ciuda sau de invidie cum crezi tu.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.819
    Putere Rep
    36

Implicit

puteam sa il iau, am verificat si era disponibil. dar nu mi l-a trebuit.

Si nu postez de ciuda sau de invidie cum crezi tu.
    Reputatia negativa confirma invidia , mersi.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    30
    Posturi
    599
    Putere Rep
    0

Implicit

Reputatia negativa confirma invidia , mersi.
    de la mine nu ai primit nici o reputatie negativa.

nu sunt genul de om care sa imparta reputatii negative de ciuda sau de invidie.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

@todosin, sincer nu prea vad rostul acestui topic, sincer. Nu e moral ce a facut cel ce a incercat sa iti vanda domeniul, intr-adevar, dar... nici nu poti sa ii iei capul cu barda pentru acest lucru. Pana la urma, nu a facut nimic care sa contravina regulamentului acestui forum, nu ti-a bagat mana in buzunar, nu ti-a tras vreo leapsa.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Este un pont, fiecare poate sa faca ce vrea cu pontul respectiv, sa cumpere domeniul si sa faca un site, sa il revanda sau sa ignore pontul cum o fac majoritate, @todosin nu ai de ce sa fii suparat
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    44
    Posturi
    406
    Putere Rep
    29

Implicit

Consider ca e ok ce face userul marian18. Toti cautam sa facem profit din domenii sau siteuri. Ponturile le oferim pentru ca sugestiile respective de posibile domenii nu intra in prioritatile noastre (fie ca nu avem bani atunci, fie ca lucram doar pe o nisa, fie ca nu suntem de acord cu o nisa dar am gasit o combinatie care le-ar fi de folos altora). Iar cand un domeniu e cumparat de cineva, respectivul devine proprietar si poate face ce vrea cu el.

Parerea mea e ca titlul "Ofer gratis ponturi domenii" contine "gratis" tocmai pentru a accentua valoarea comunitatii forumului, sa se puna accent pe sprijinul reciproc.

Nimeni nu e obligat sa dea ponturi daca are formulari ok pt interesele lui sau considera ca poate face o "invarteala". Daca cineva l-a inregistrat pe numele lui si scoate un avantaj din treaba asta, bravo lui si comunitatii care au lucrat impreuna pentru a ajunge la acest rezultat.

(Exemplu nu de la ponturi, dar e legat de domenii: Saptamana trecuta, am vazut un thread in care cineva de aici a inregistrat un domeniu pe care il aveam eu in lista de domenii (si care era disponibil cu o seara inainte, dar am amanat cumpararea) pe care vroiam sa le iau la reduceri. Si mi-a stricat combinatia in formula pe care o vroiam. Ce era sa fac? Am regandit strategia si am reformulat denumirile, fara sa ma supar pe el.
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. De ce unii ofera reputatie negativa de dragul de a oferi ?
    De Vali Mihalcea în forumul Comunitatea Seopedia
    Răspunsuri: 33
    Ultimul Post: 22nd December 2011, 12:54
  2. domenii .ro de la altii
    De emilian_anghel în forumul Domenii web
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 30th January 2008, 11:39
  3. Vand site care ofera hosting free phpbb
    De iulianh în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 30th December 2007, 02:24
  4. Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 8th December 2007, 23:09
  5. Discutii despre cu fac altii spam...sau ce e spam pentru altii
    De romania inedit în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 23rd October 2007, 21:08

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •