Citat Postat în original de ghinionist Vezi Post
Sunt aici din 2009, nu am luat si nu am dat vreodata nici bad reputation nici vreo apreciere ... nu am de gand sa incep cu tine ... cred ca iti meriti si reputatia pe care o aveai pana acum ... rog cine i-a dat bad reputation sa ii si zica motivul.

Imi cer scuze ca am intrat cu bocancii plini de zapada in topicul tau, o sa deschid eu altul , ca sa pun o intrebare care eu cred ca isi avea locul aici(sunt convins ca sunt mai multi novici aici si ar fi fost si ei interesati de ceea ce am intrebat eu, pentru ca este o problema de care te lovesti mai ales atunci cand ajungi sa ai un numar mare de postari, dar nu ai tu de unde sa stii pentru ca nu ai facut nici macar o postare) si pentru ca ti-am stricat "locul de joaca".
Se vede ca esti ghinionist si mai taci odata, pleaca si fa-ti treaba in alta parte nu mai scrie off topic!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Gata am cumparat domeniul, am luat hosting... ma apuc de treaba! Va tin la curent, iar in zilele urmatoare sper sa postez linkul siteului si sa-mi spuneti fiecare ce parere aveti de tot ce tine de site.