Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 39

Subiect: Cum castiga un pusti de 18 ani, 500 E in doua luni

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Iulian Vezi Post
    Off-Topic: Imi pare rau ca SeoPedia a devenit in mare parte un loc in care sa iti postezi anunturi... Unde sunt vremurile cand se discuta SEO pe paine?
    SeoPedia cred ca are nevoie de o oferta bogata de servicii. Eu ma bucur sincer ca avem de unde alege si ca sunt oferte pentru toate buzunarele. Sunt constient ca multi ma injura pentru ca probabil au impresia ca din cauza mea au scazut preturile pe aici, dar nu vi se pare ca sunt multi ofertanti si putini cumparatori? Ce rost are sa tinem piata blocata cu preturi mari?

Cred cu tarie ca intr-o comunitate cum este SeoPedia este important sa ne respectam reciproc si sa fim sinceri unii cu ceilalti. Primul pas l-a facut Palaghianu. Ne-a spus cat a castigat. Ceilalti il vor folosi ca un punct de referinta. Daca vor castiga mai putin ca el, inseamna ca mai au de lucrat.

Oricum, eroul nostru va creste preturile cand va creste cosiderabil calitatea articolelor (si sunt sigur ca se va intampla), asa ca va trebui sa antreneze pe cineva sa il urmeze in scrisul de articole pentru SEO strict.

Palaghianu, daca tot ghicesc eu viitorul, iti spun cum va fi: in maxim 6 luni, targetul tau este sa ai clienti stabili: 5 bloguri pentru care sa scrii zilnic cate un articol de calitate. Astea 5 bloguri trebuie sa iti asigure cheltuielile "standard", adica intretinere, apa, curent, net, cafele si pizza. Pentru vacante in Cipru va trebui sa vinzi in continuare articole "la bucata"
    Trust, but verify.

palaghianu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Vârstă
    33
    Posturi
    315
    Putere Rep
    30

Implicit

Bani nu-mi trebuie de vacante, stai linistit. Imi trebuie insa ca sa vin peste tine, in Cluj. Daca am luat bac-ul, pazeste-te. (asta la off)

on: Preturile vor ramane asa pentru inca o perioada buna. Momentan, o idee ar fi sa-mi dezvolt o retea proprie de directoare, dupa ideea colegului nostru @alecs. Mai apoi, sa mai caut inca 2-3 persoane care sa scrie cum imi place mie. Abia dupa, o sa incerc sa ma gandesc la ceva stabil.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Principalul ingredient al unei reusite este munca si apoi preturile realiste (pretul realist este cel la care produsele, serviciile se vand), si @palaghianu se pare ca a inteles asta.
    Eu am fost beneficiarul mai multor serii de articole marca palaghianu, chiar daca articolele nu au fost mereu asa cum am dorit, chiar daca au fost mici intarzieri, am fost multumit de serviciile sale
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    35
    Posturi
    431
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Sunt constient ca multi ma injura pentru ca probabil au impresia ca din cauza mea au scazut preturile pe aici, dar nu vi se pare ca sunt multi ofertanti si putini cumparatori? Ce rost are sa tinem piata blocata cu preturi mari?
    Nu știu de ce am impresia că e exact invers, cel puțin în secțiunea de pe seopedia. Sunt multe oferte pe bloguri generaliste, dar mai nimic pe nișe (bine, înafară de jocuri și filme).

Anyway, lucrează și lucrează dacă îți place. Eu nu suport să scriu articole, aș prefera să scriu 2-3 ore cod decât să scriu X minute la un articol.
    Am un blog personal nou.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    52
    Posturi
    1.344
    Putere Rep
    45

Implicit

Palaghianu, felicitari pentru progres, important este ca tu sa vezi treptele lui si tine-o tot asa, cu timpul vor venii si mai multi bani. Castiguri de 1000 euro la doua zile nu este un vis, se poate realiza dar trebuie multa munca si parca cateodata si noroc. Eu iti doresc bafta, sarbatori fericite si un an nou mai prosper.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Vârstă
    33
    Posturi
    315
    Putere Rep
    30

Implicit

@lovelife imi cer scuze pentru momentele in care articolele nu au fost pe masura asteptarilor. Promit sa ma revansez.

@felix, iti multumesc pentru sfaturi si urari.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de palaghianu Vezi Post
    @lovelife imi cer scuze pentru momentele in care articolele nu au fost pe masura asteptarilor. Promit sa ma revansez.
    Nu trebuie sa te revansezi, doream sa subliniez ca sunt momente in care nu este totul perfect, dar totul evolueaza, si in timp ai evoluat, si o sa fie si mai bine
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Vârstă
    33
    Posturi
    315
    Putere Rep
    30

Implicit

Multumesc pentru precizari. O sa incerc sa ma ridic la inaltimea asteptarilor tuturor clientilor pe care ii am si ii voi avea.

tiberiur este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    34
    Posturi
    455
    Putere Rep
    32

Implicit

Mie mi-a placut. Un topic frumos pe seopedia in care un om ne spune cum/cat si cum a castigat. Felicitari si fie ca drumul spre o cifra cu 0 zerouri (four figures, vorba americanului) sa fie cat mai scurt. Tine-o tot asa!
    .

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

felicitari pustiule cand ai chef de munca, intotdeauna iese bine, pentru cei 18 ani ai tai, cu siguranta banutii sunt o aditie frumoasa. Incearca sa pastrezi o linie a calitatii si fi mai atent la detalii, poti pastra un venit lunar decent in viitorul apropiat.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Hostway - Basic 12 luni
    De tiberiur în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd July 2011, 18:43
  2. Creatori.net - de doua ori in doua zile
    De thefan în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 10th July 2008, 11:48
  3. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 10th May 2008, 20:39
  4. Vand link PR3 - 1euro / 5 luni