I'm shure it is.
I'm shure it is.
Multumesc, ai scris frumos despre mine. Nu ma considera un "mentor", ca suna aiurea
E important ca ai stiut ce vrei.
Pentru cei interesati de calcul, eu i-am facut calculul. Este simplu: Cati bani iti doresti? In cat timp scrii un text de 250 de cuvitne (cu tot cu documentare)? Cate ore poti munci pe zi?
O sa vedeti ca Palaghianu, cu 1,5 euro pe articol a exagerat putin, de aia a castigat mai mult decat isi planificase initial
Sau a muncit mai mult de 5 ore pe zi cat isi planificase?
Trust, but verify.
Uneori mult mai mult. Alte zile, delocOk, nu te consider mentor, dar prin asta, nu anulez nimic din ce am zis, sa stii
Va rog sa omiteti partile cu:
"In primul rand, mi-am dat seama de faptul ca in primul rand,"
si
"am inceput sa postez pe forum.seopedia.ro, comunitate pe care deja aveam articol."
Au fost greseli cauzate de graba.
Bani nu-mi trebuie de vacante, stai linistit. Imi trebuie insa ca sa vin peste tine, in Cluj. Daca am luat bac-ul, pazeste-te. (asta la off)
on: Preturile vor ramane asa pentru inca o perioada buna. Momentan, o idee ar fi sa-mi dezvolt o retea proprie de directoare, dupa ideea colegului nostru @alecs. Mai apoi, sa mai caut inca 2-3 persoane care sa scrie cum imi place mie. Abia dupa, o sa incerc sa ma gandesc la ceva stabil.
Principalul ingredient al unei reusite este munca si apoi preturile realiste (pretul realist este cel la care produsele, serviciile se vand), si @palaghianu se pare ca a inteles asta.
Eu am fost beneficiarul mai multor serii de articole marca palaghianu, chiar daca articolele nu au fost mereu asa cum am dorit, chiar daca au fost mici intarzieri, am fost multumit de serviciile sale
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Palaghianu, felicitari pentru progres, important este ca tu sa vezi treptele lui si tine-o tot asa, cu timpul vor venii si mai multi bani. Castiguri de 1000 euro la doua zile nu este un vis, se poate realiza dar trebuie multa munca si parca cateodata si noroc. Eu iti doresc bafta, sarbatori fericite si un an nou mai prosper.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
@lovelife imi cer scuze pentru momentele in care articolele nu au fost pe masura asteptarilor. Promit sa ma revansez.
@felix, iti multumesc pentru sfaturi si urari.
Multumesc pentru precizari. O sa incerc sa ma ridic la inaltimea asteptarilor tuturor clientilor pe care ii am si ii voi avea.
Mie mi-a placut. Un topic frumos pe seopedia in care un om ne spune cum/cat si cum a castigat. Felicitari si fie ca drumul spre o cifra cu 0 zerouri (four figures, vorba americanului) sa fie cat mai scurt. Tine-o tot asa!
.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)