SeoPedia cred ca are nevoie de o oferta bogata de servicii. Eu ma bucur sincer ca avem de unde alege si ca sunt oferte pentru toate buzunarele. Sunt constient ca multi ma injura pentru ca probabil au impresia ca din cauza mea au scazut preturile pe aici, dar nu vi se pare ca sunt multi ofertanti si putini cumparatori? Ce rost are sa tinem piata blocata cu preturi mari?
Cred cu tarie ca intr-o comunitate cum este SeoPedia este important sa ne respectam reciproc si sa fim sinceri unii cu ceilalti. Primul pas l-a facut Palaghianu. Ne-a spus cat a castigat. Ceilalti il vor folosi ca un punct de referinta. Daca vor castiga mai putin ca el, inseamna ca mai au de lucrat.
Oricum, eroul nostru va creste preturile cand va creste cosiderabil calitatea articolelor (si sunt sigur ca se va intampla), asa ca va trebui sa antreneze pe cineva sa il urmeze in scrisul de articole pentru SEO strict.
Palaghianu, daca tot ghicesc eu viitorul, iti spun cum va fi: in maxim 6 luni, targetul tau este sa ai clienti stabili: 5 bloguri pentru care sa scrii zilnic cate un articol de calitate. Astea 5 bloguri trebuie sa iti asigure cheltuielile "standard", adica intretinere, apa, curent, net, cafele si pizza. Pentru vacante in Cipru va trebui sa vinzi in continuare articole "la bucata" :))