Rezultate 1 la 10 din 37

Subiect: Tu esti anti-drog?

Afișare hibrid

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Per ansamblu cand am deschis topicul ma refeream strict la ceea ce numit noi droguri, nu la tutun, alcool sau sporturi extreme. La urma urmei si muzica este un drog, daca esti pasionat si simtit ceva din asta, dar nu la acest drog ma refeream.

Per ansamblu sunt anti-drog, dar nu am nimic cu cei care au o varsta inaintata si se drogheaza, din partea mea acestia pot sa faca ce vor cu viata lor, atata timp cat nu ii influenteaza pe altii. Eu am o problema reala cu cei care ii prostesc pe copii. La o varsta frageda, sa zicem pana in 16-17 ani, majoritatea adolescentilor sunt foarte influentabili si se lasa condusi de anturajul celor din jur. Aici e reala problema, sunt tineri care aleg sa se drogheze doar pentru a nu fi subestimati si luati in deras de altii. Eu personal vad acest lucru ca a fi o reala problema.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Mihai Alexandru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    11th July 2011
    Locaţie
    Buzau
    Vârstă
    30
    Posturi
    456
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Per ansamblu cand am deschis topicul ma refeream strict la ceea ce numit noi droguri, nu la tutun, alcool sau sporturi extreme. La urma urmei si muzica este un drog, daca esti pasionat si simtit ceva din asta, dar nu la acest drog ma refeream.

Per ansamblu sunt anti-drog, dar nu am nimic cu cei care au o varsta inaintata si se drogheaza, din partea mea acestia pot sa faca ce vor cu viata lor, atata timp cat nu ii influenteaza pe altii. Eu am o problema reala cu cei care ii prostesc pe copii. La o varsta frageda, sa zicem pana in 16-17 ani, majoritatea adolescentilor sunt foarte influentabili si se lasa condusi de anturajul celor din jur. Aici e reala problema, sunt tineri care aleg sa se drogheze doar pentru a nu fi subestimati si luati in deras de altii. Eu personal vad acest lucru ca a fi o reala problema.
    Aveam un prieten bun din generala, cum s-a luat de droguri si prostii de genul i-am dat cu flit. Deci nu toti se lasa condusi de anturaj
    in progress...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Omule de marketing, unde esti?
    De adrianaf în forumul Utile
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 11th February 2012, 17:23
  2. Acces doar daca esti logat.
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 66
    Ultimul Post: 10th April 2009, 22:31
  3. Esti Gay?
    De Tudi în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9