Rezultate 1 la 10 din 37

Subiect: Tu esti anti-drog?

Afișare hibrid

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post
    @cristi: Mersi ca m-ai facut vita ... norocu meu ca nu simt ca mi se duce o parte buna din salariu cand imi iau tigarile .. hai ca glumesc, fiecare le stie pe ale lui

maxz, ai facut o parelela ca facultatile se fac doar ca sa fie facute si ai asociat indirect ca o cauza cum ca creste consumul de droguri

Hai o seara faina tuturor ca mai e si maine o zi
    Tu stii cate droguri se consuma in camine ? Cata lume sta zi si noapte doar sa faca acest lucru ? Daca nu, iti spun cu parere de rau ca am zeci de prieteni care fac asta! Lucrul se repeta indiferent de oras ( Iasi, Bucuresti ... )

Iar legat de paralela mea cu facutatea am si aici ceva explicatii dar totusi ne deviem de la subiect. Aceasta este parerea mea, si sincer nu cred ca sunt singurul.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Ce fel de droguri ?

Alcoolul, cafeaua, tigari si ele sunt droguri, doar ca legale.
    Toate creaza dependenta .
    Chestia cu anturajul mi se pare valabila doar la copii. Pe la facultate am avut de a face cu prieteni care se drogau, nu m-a influentat cu nimic, singura chestie a fost sa iau doar un fum de "tigara" si am zis, eh, ok , dar asta pt ca eram curios de gust. Cat despre prafuri sau pastile, no f... way...

Da, sunt de acord ca minorii sa fie educati, sa fie urmariti, sa se faca tot posibilul sa nu consume droguri, ca sunt prostuti , asa esti cand esti <18 ani , am fost si eu, dar o data ce esti major, chiar nu ma intereseaza , ai minte, ti-ai facut-o cu mana ta.
    Personal, ma deranjeaza mai mult problema fumatului pasiv decat problema drogurilor.
    Garantez ca sunt "majori" si la 20 21 de ani care inca nu stiu ce vor de la viata !

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de MaXz Vezi Post
    T
    Garantez ca sunt "majori" si la 20 21 de ani care inca nu stiu ce vor de la viata !
    Bineinteles! Dar, in conceptul meu , asta nu ma mai intereseaza pe mine .

Fac destul de mult voluntariat, sunt atat de multe probleme in lumea asta, atat de multi nevinovati care sufera incat sincer, imi este mult prea greu sa-mi concentrez atentia si asupra celor care, au fost avertizati, ca nu e ca si cum ar zice cineva ca drogurile sunt bune, si totusi isi distrug viata.

La asta ma refeream !

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Omule de marketing, unde esti?
    De adrianaf în forumul Utile
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 11th February 2012, 17:23
  2. Acces doar daca esti logat.
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 66
    Ultimul Post: 10th April 2009, 22:31
  3. Esti Gay?
    De Tudi în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9