Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Future Pagerank

Vizualizare arbore

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Cristi, nu asta era ideea postului meu, ba mai mult postul tau e cam offtopic atata timp cat nu vii cu un raspuns la intrebarea lui B. Alex.

Am incercat sa-l ajut cu un sfat prietenesc de care poate sa tina cont sau nu, e treaba lui. Daca tu cumperi linkuri doar dupa PR, e problema ta si nu vreau sa intru in detalii. Numai bine!
    Lasa sfatul prietenesc pentru cine ti-l cere! Omul a intrebat ceva legat de PageRank pentru ca e interesat de el, nu pentru ca e interesat de cata valoare are in ranking. Si tu esti cel care a deschis calea off-topicului raspunzand in plus pe langa subiect! Daca vrei pot sa fiu si eu si on-topic si sa-i spun ce i-au mai sus deja doua persoane inaintea mea. Am considerat ca nu e nevoie sa repet si eu ca acele tool-uri n-au nicio valoare.

Si daca a fost situatia in care am luat link-uri pentru Pr a fost probabil pentru ca asa am dorit sa fac. Poate am avut nevoie de el la momentul respectiv sau voi mai avea (uite, la directorul din semantura i-am cautat si link-uri pentru PR, fiind un indicator care va creste rata de articole submitate). Nu inteleg de ce trebuie ca tu sa intervii in orice discutie despre PR si sa spui ca nu e util, ca n-are omul nevoie de PR si asa mai departe.
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 5th November 2011 la 11:10.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. PageRank Guide
    De Tudi în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 21st January 2009, 18:48
  2. SEO has no future !!!
    De No_name în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 30th May 2008, 15:54
  3. PageRank checker
    De tis în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 14th November 2006, 17:18
  4. Internet of the future
    De necropsique în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd June 2006, 12:03
  5. PageRank
    De ciuboflo în forumul Google