Nici eu nu cred ca au vreo relevanta. Tin minte ca cei de la SEOmoz "lansasera" de 1 aprilie un tool "future rank" sau ceva de genul, in care bagai url-ul si keyword-ul si-ti zicea pe ce pozitii o sa te afli in cateva luni, intr-un an... tin minte ca multi erau asa de .... creduli, ca sa nu zic altfel, ca incepusera sa posteze comentarii sa se laude ca site-urile lor urmeaza sa creasca in ranking-uri

Oricum, PR-ul e irelevant parerea mea, si e si greu de calculat. Iti dau exemple de pagini care au un PR incredibil. Unele pagini cu doar cateva backlink-uri slabe au PR 3-4 iar altele 1-2, cu mult mai multe backlink-uri. Formula pe care au facut-o publica cei de la Google cand au patentat PageRank-ul nu mai este valabila de mult. Pur si simplu nu are logica... Asa ca vb lu Rares, nu-ti mai bate capul cu PR-ul, pt ca-ti consumi energia degeaba. Preocupa-te mai degraba sa faci rost de backlik-uri de la cat mai multe domenii unice, backlink-uri contextuale de preferat, mixeaza tehnicile de link building si vor creste si rankingurile.