Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Future Pagerank

Balauta este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    20th October 2011
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    50
    Posturi
    37
    Putere Rep
    27

Implicit

Orice site primeste pr 3 daca are un CMS. Adica daca codul este cat de cat curat si clar!
    De la pr3 pana la pr4 conteaza continutul.
    Nu cred ca obtii PR 3 doar datorita CMS si vechime, am site-uri cu un cod foarte curat si vechi dar de care nu am avut timp sa pun link-uri si unele abia au PR 1 sau PR 0
    De asemenea un domeniu parcat de 10 ani, ultimii 2 ani al SEDO avea PR 3 cu un singur link, domeniu cumparat de mine si cand m-am convins ca vechimea nu este valoroasa daca nu este sustinuta de continut si link-uri in perioada cand sa acumulat vechime
    De la PR3 la PR 4 conteaza si link-urile nu doar continutul, si asta tot din experienta

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Tom, fara suparare, dar cred ca ai uitat sa scrii sub postul tau: "Atentie, acest post este un pamflet si trebuie tratat ca atare". Acum sincer, apreciem efortul depus pt a scrie acele aprox 20 de linii, dar totusi cred ca puteai mai mult, aveam o alta parere despre tine. Unele puncte de vedere sunt ok, dar unele candideaza cu usurinta la aberatia zilei, saptamanii sau ce vrei tu.

Aberatia zilei cred ca e asta: "Orice site primeste pr 3 daca are un CMS. Adica daca codul este cat de cat curat si clar!"

De cand CMS = cod curat si clar? Fara un CMS poti avea o tema curata? Exista sute poate chiar mii de CMS-uri si milioane de templateuri diferite scrise mai bine sau mai prost.

Ce le vei spune tuturor incepatorilor care isi instaleaza acum CMS-uri, peste cateva luni cand poate nu vor primi nici PR3 nici PR4?

Nimeni, dar absolut nimeni nu contesta puterea siteurilor cu PR mare (>7) real, sustinute de zeci de mii de linkuri de calitate. Dar la fel de bine exista si siteuri la fel de puternice si sustinute ce nu au pr la fel de mare mare iar efectul unui link pe aceste siteuri este la fel de bun.
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 5th November 2011 la 21:44.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

@ Rares. Eu incerc sa ma exprim cat pot de bine Iar ceea ce spun, se bazeaza pe ce am observat eu in ultimul an, de cand invat seo. Se poate foarte bine sa gresesc, 1 an e prea putin.

Toate site-urile mele si ale clientilor (CMS based) au minim pr3. Singurele site-uri unde am pr2 sunt cele care au pr4 la pagini interne. ex: Inchirieri | Anunturi de inchirieri de la proprietari si agentii PR2 home page, PR3 si 4 categorii (orase + tip locuinta).

Nu am nici un site cod de la 0, pentru ca nu fac. Dar ce am vazut la clienti: inainte sa schimb site-url pr1-2, acum pr3-4. Si sa nu crezi ca ei fac seo, sau au alte linkuri de cand am schimbat site-ul.

Despre calitatea unui link, sunt alte discutii. EU am specificat exact ceea ce am observat cand vine vorba de PR pe site-urile mele.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. PageRank Guide
    De Tudi în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 21st January 2009, 18:48
  2. SEO has no future !!!
    De No_name în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 30th May 2008, 15:54
  3. PageRank checker
    De tis în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 14th November 2006, 17:18
  4. Internet of the future
    De necropsique în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd June 2006, 12:03
  5. PageRank
    De ciuboflo în forumul Google