Rezultate 11 la 20 din 41

Subiect: Comentarii amuzante pe bloguri

Vizualizare arbore

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit Comentarii amuzante pe bloguri

Vazand ca se mai practica si comentariile pe bloguri pentru a obtine un link (sau cateva zeci - si mai amuzant) si multi colegi se intreaba de ce nu sunt aprobate, voi posta cateva comentarii "gandite mult", probabil in speranta ca vor se vor aproba.

Nota: Acest lucru nu inseamna ca prorietarul site-ului a postat.

Deci

Salutare tuturor. Impresia cu care raman dupa ce am citit pe-aici e ca pe net nu te poti plictisi, in plus poti gasi chiar si intamplator(ca mine) informatii interesante, utile. Pentru ca munca voastra e apreciata, dati-i inaite! Multa bafta!

4, comentarii, link la haine-online-firma.info

Salutare. Am citit si alte informatii despre acest subiect insa n-am gasit nicaieri asa concentrata informatia si prezentata obiectiv, cel putin asta e parerea mea. Poate ca nu toti sunt de acord cu mine, insa eu va felicit si va incurajez sa continuati tot asa. Multa bafta!

2 comentarii, link la cctvmag.ro

PRAPURI 250 RON prapuri.com prapur,prapor,prapore,prapori,prapuri bisericesti,prapori bisericesti,prapuri ortodocsi,prapori ortodocsi,prapuri de,prapori de,steag bisericesc,steaguri bisericesti

3 comentarii, link prapuri.com , anchor super amuzant: PRAPURI 250 RON prapuri.com]PRAPURI 250 RON prapur,prapor,prapore,prapori,prapuri bisericesti,prapori bisericesti,prapuri ortodocsi,prapori ortodocsi,prapuri de,prapori de,steag bisericesc,steaguri bisericesti

Bun articol, imi place acest blog. Un pic off-topic: va supun atentiei site-ul FILME1.NET – un site gratuit de filme online subtitrate in limba romana, fara reclame (!), rapid si foarte bun. Eventual, poate va intereseaza si un schimb de linkuri. Va multumesc anticipat!

2 comentarii, link FILME1.NET

Mai erau vreo 8 cu link la un cabinet de infumusetare, dar le-am sters inainte sa-mi vina ideea.
    Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 6th October 2011 la 13:01.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Comentarii in bloguri
    De dorin.georgescu în forumul Google
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 15th May 2011, 19:17
  2. Probleme comentarii pe bloguri.
    De danielicb în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 4th April 2011, 21:36
  3. Bloguri pentru comentarii-lista bloguri
    De gherghe22 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 11th January 2011, 21:52
  4. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 11th January 2011, 11:50
  5. Comentarii pe bloguri ?
    De iulianfill în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 14th November 2010, 13:48

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •