Vazand ca se mai practica si comentariile pe bloguri pentru a obtine un link (sau cateva zeci - si mai amuzant) si multi colegi se intreaba de ce nu sunt aprobate, voi posta cateva comentarii "gandite mult", probabil in speranta ca vor se vor aproba.
Nota: Acest lucru nu inseamna ca prorietarul site-ului a postat.
Deci![]()
Salutare tuturor. Impresia cu care raman dupa ce am citit pe-aici e ca pe net nu te poti plictisi, in plus poti gasi chiar si intamplator(ca mine) informatii interesante, utile. Pentru ca munca voastra e apreciata, dati-i inaite! Multa bafta!
4, comentarii, link la haine-online-firma.info
Salutare. Am citit si alte informatii despre acest subiect insa n-am gasit nicaieri asa concentrata informatia si prezentata obiectiv, cel putin asta e parerea mea. Poate ca nu toti sunt de acord cu mine, insa eu va felicit si va incurajez sa continuati tot asa. Multa bafta!
2 comentarii, link la cctvmag.ro
PRAPURI 250 RON prapuri.com prapur,prapor,prapore,prapori,prapuri bisericesti,prapori bisericesti,prapuri ortodocsi,prapori ortodocsi,prapuri de,prapori de,steag bisericesc,steaguri bisericesti
3 comentarii, link prapuri.com , anchor super amuzant: PRAPURI 250 RON prapuri.com]PRAPURI 250 RON prapur,prapor,prapore,prapori,prapuri bisericesti,prapori bisericesti,prapuri ortodocsi,prapori ortodocsi,prapuri de,prapori de,steag bisericesc,steaguri bisericesti
Bun articol, imi place acest blog. Un pic off-topic: va supun atentiei site-ul FILME1.NET – un site gratuit de filme online subtitrate in limba romana, fara reclame (!), rapid si foarte bun. Eventual, poate va intereseaza si un schimb de linkuri. Va multumesc anticipat!
2 comentarii, link FILME1.NET
Mai erau vreo 8 cu link la un cabinet de infumusetare, dar le-am sters inainte sa-mi vina ideea.

Răspunde cu citat