Vand PR10 la pret de BF.
Link site-wide = 1000 euro
Link in articol = 500 euro
Daca vreti mai multe link-uri, e simplu, 2x 500 euro, 3 x500 euro.
Oferta de BF este: pentru 500 euro, primiti link-uri nelimitate.
Oferta valabila doar astazi, 29 noeimbrie!
off: rog un moderator sa mute postul in market-place, sa-l faca IMPORTANT si sa dea un mail la toti userii seopedia (fiind valabil doar astazi, unii poate sunt la peste). E pacat sa rateze aceasta oferta!
Pentru credibilitate, doresc ca oferta sa fie postata de bo$$!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Pe 22 nov fac si eu ca omu comanda la doua ceva-uri. Tot pe 22 primesc si confirmarile.
Pe 26/28 aflu urmatoarele:
- Coletul 1 poate fi ridicat, doar ca, curierul ma cauta in alt oras. (?!?!)
- Coletul 2 si el poate fi ridicat doar ca nu stie nimeni unde e, fizic. Nici curierul, nici magazinul. (?!?!)
Cred ca d-aia ii zice Black Friday, ca se trimit coletele pe intuneric, si pot s-ajunga oriunde, numa la destinatie nu.
Pana una alta, Dane, mai avem de asteptat..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
E ora prânzului! Poftă bună!
![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Normal, multumesc!
Vin cu o oferta noua, valabila doar in acest weekend.
Pentru o suma modica de 500 euro, va ofer pr10 site-ului vostru!
Procesul dureaza de la cateva zile, la catva ani, dar este garantat, sau banii inpoi!
Numar nelimitat de locuri. pentru pr8, pretul este de 250 euro, pr9 350 euro. Doar astazi! Comandati cat e cald!
------------------------------------------------------------------------------
Off: rog un moderator sa mute postul in market-place, sa-l faca important si sa dea un mail la toti userii seopedia (fiind valabil doar astazi, unii poate sunt la peste). e pacat sa rateze aceasta oferta!
Pentru credibilitate, doresc ca oferta sa fie postata de bo$$!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
RECOMAND!
Rog un moderator sa mute recomandarea mea pe index, s-o faca importanta si sa dea un email la toti userii seopedia, iar daca nu raspund la email sa-i sune (fiind valabil doar astazi, unii poate sunt la peste). e pacat sa rateze aceasta oferta!
Pentru credibilitate, doresc ca aceasta recomadnare sa fie postata de cineva din guvern!
PS: v-a placut? in aceeasi fraza am pus "credibilitate" si "cineva din guvern". Asta e ultima gluma pe 2013, please share.
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 8 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 8 vizitatori)