Ultima modificare făcută de Tom; 7th June 2013 la 00:06.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Tom lasa ma beutura.
Care poa e facuta cand esti treaz, aia de la avatar sau asta:
![]()
Trust, but verify.
....
....
@Dan, am postat din greseala, sunt raportate posturile moderatorilor.
![]()
Ca sa nu mai stricam topicuri aiurea, iti raspund si eu aici:
- "omul a scris ceva mult mai ok" - este doar un punct de vedere. daca citesti atent o sa intelegi si de ce. Daca n-ai cumparat un "produs digital" la care afiliatul are 30-70% procent, nu stii daca e constructiv sau nu sa faci treaba asta in Romania. Gandeste-te, daca afiliatul a 50% (ca medie) din vanare, cat valoreaza de fapt acel produs? Pe scurt - omul incurajeaza tepele si nu are nimeni tupeu sa i-o spuna. E "constructiv"??
- e normal a se simta atacat daca tu ii spui ca e frustrat. E ca si cum te-as injura si as spune: sper ca nu te-ai suparat ca am zis de mamica ta, am argumentat injuratura.
- nu toti au frustrari pe tema faptului ca X castiga mai mult ca Y. Si daca mentionezi asta altfel decat in gluma, esti suspect ca ai problema respectiva.
Zic si eu, nu dau cu paru.
PS: mai conteaza ce zici daca ii faci pe altii "prosti" direct asa, fara o negociere prealabila?
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)