Ba frate, prima oara am crezut ca e pacaleala de 1 aprilie. Apare dupa al treilea click. Acum nu mai dispare.
Asa arata 1 aprilie in adsense-ul meu. Bine, eu am si un site cu mirosuri google
Confirma cineva?
Vand Advertoriale (pr 5)
Bai Tom, am vorbit cu el pe privat. E super mega suparat. Nu stiu daca ai apucat sa il cunosti personal, e putin emo. Cand am ajuns la el avea doua vene taiate, incerca sa dea de o artera ceva. L-am bandajat putin, parca i-a mai trecut.
Mi-e tare frica s anu o dea in alcoolism. Nu stiu ce ati vorbit, ce intelegeri aveti, dar omul tinea mult la tine. Eu zic sa-l suni sa rezolvi cumva. E pacat de el ca e baiat bun. L-am lasat singur ca am si eu familia mea, dar am avut o strangere de inima, iti zic sincer. Tocmai ce pleca cu mieii pe deal la pasune si nu stiu sincer de ce e in stare. Sper ca macar mieii sa se intoarca teferi.
Trust, but verify.
Imi cer scuze pentru exprimare. Nu e nevoie de jigniri.
Nu jigneste nimeni, mai ales pe topicul asta. dan prefera citate, cu modificari, ca sa fie cat mai clare. Oricum el adauga plus valoare la un text, pe cand Kidu adauga linkuri de afiliat. Diferenta e majora.
Dar mi-ai trezit o curiozitate mare, " sa il cunosc si altfel"? Cum asa?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Ba, bai, se linisti Vali, sau sa incerc un pachet de 100.000 fani? Asta sigur il linisteste 2-3 sapt.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Face cineva un tutorial "Cum sa-l atragi pe Tom ca client"? A cam ramas printre putinii care nu mi-a luat nici un fan![]()
Vand Advertoriale (pr 5)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)