Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Pai normal ca nu te prinzi. Spamul in cazul de fata se traduce in acapararea forumului si postarea la infinit! Se refera la faptul ca Rapsodia posteaza non-stop, numai tampenii si unii dintre membrii acestui forum, sunt pur si simplu SATURATI!
Sa zic si in moldoveneste? Sau ii clar?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Zi pi moldoviniesti! Ok, daca e cerere nu mai postez, stau si citesc, asa e lumea multumita? Sa traiti domnilor cenzori!
OFF, ca idee mi se pareau chiar bune domeniile, dar e o parere personala - si nu-s ale mele si nu le iau si nu ma intereseaza nisa!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
M-am trezit cu trafic si nu stiu ce sa fac!
Asta e singura varianta pentru ca siteul sa nu fie penalizat.
https://youtu.be/QRSRe3cRZ8Y?t=2m53s
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Screenshot_1.jpg
se aude bine
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)