Pe cine am jignit ca nu pricep? Am spus COPIII FRUSTRATI, daca te simti, asta nu mai tine de mine.
Fii convins ca ma opresc, n-am de gand sa ma iau la cearta cu fiecare in parte. Sa curga negativele (instrumentalele), asa am si eu pe ce canta.
Pe cine am jignit ca nu pricep? Am spus COPIII FRUSTRATI, daca te simti, asta nu mai tine de mine.
Fii convins ca ma opresc, n-am de gand sa ma iau la cearta cu fiecare in parte. Sa curga negativele (instrumentalele), asa am si eu pe ce canta.
Cu tot respectul, dar singurul care a manifestat frustrare in threadul asta esti tu. Frustrarea ca primesti voturi negative.
App:
multi oameni retardati si incultiToti copiii frustratiTu nu vezi barna...Imi pare rau ca esti frustrat.
PS: Eu sunt unul din cei care ti-a dat negativ. Dar am facut-o exact pentru cele de mai sus, ce ti le-am citat.
Intoarce monitorul ca nu intelegi nimic.Cu tot respectul, dar singurul care a manifestat frustrare in threadul asta esti tu. Frustrarea ca primesti voturi negative.
N-o vad pentru ca esti in fata mea.Tu nu vezi padurea de copaci!
LE: Si eu am cam terminat pe aici. Cel mai destept cedeaza sau? Te salut.
Ultima modificare făcută de Bogdan Calin; 23rd September 2011 la 17:25.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)