Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: Inca un topic despre reputatii

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Din pacate, daca spui ceva aici ce contrazice parerile catorva membri, automat te alegi cu voturi negative. Na, nu ai ce sa-i faci. Important e sa-ti exprimi totusi parerea, chiar daca risti sa iei minusuri Am luat si eu minusuri pentru simplul fapt ca mi-am "permis" sa ma contrazic cu x sau y, dar na, in final astea-s detalii. Mai bine sa iti sustii parerea, decat sa fii de acord cu toti
    Signatura lipsa

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    47

Implicit

Una e sa te contrazici si una e sa faci afirmatii stupide despre ceilalti membri si sa-i jignesti. Cei fara 7 ani de acasa nu sunt bineveniti pe seopedia. Exista alte comunitati pentru ei.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

De acord. Este bine totusi sa se pastreze un limbaj decent si fara jigniri. Inocent, crezi ca n-am intalnit si eu pe forum useri care meritau catalogati asa cum ai facut-o tu? Sunt, dar sa te manifesti cum ai facut-o tu nu ajuta prea mult, din contra, starneste si mai multe ratinguri negative, vorbesc urat si altii si in final, cauza ta nobila (sau ma rog, sunt convins ca rostul topicului tau a fost unul de a informa despre ce se intampla aci, si nu neaparat de a starni o avalansa de voturi negative) se transforma intr-o bataie de joc din partea unor useri care sunt aici doar pentru link-uri in signatura, pt marketplace, pt a mai fura ideile cuiva, dar nici decum sa ofere ceva util comunitatii. Parca era cineva pe aci pe forum care avea o signatura faina, un citat clasic, ceva de genu: "nu are rost sa te pui cu prostii", sau "desteptul cedeaza primul". Eu zic sa ne vedem fiecare de-ale noastre in continuare si sa trecem cu vederea peste rating-urile negative care cu siguranta vor continua sa apara Lupti pentru o cauza pierduta. Nu poti schimba atatea persoane, asa ca singura solutie este sa nu mai dai atentie ratingurilor, altfel te consumi degeaba si le faci pe plac "dusmanilor" sau ma rog, celor care au ceva cu tine si vor neaparat sa te enerveze. I rest my case
    Signatura lipsa

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Una e sa te contrazici si una e sa faci afirmatii stupide despre ceilalti membri si sa-i jignesti. Cei fara 7 ani de acasa nu sunt bineveniti pe seopedia. Exista alte comunitati pentru ei.
    Pe cine am jignit ca nu pricep? Am spus COPIII FRUSTRATI, daca te simti, asta nu mai tine de mine.

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Eu zic sa ne vedem fiecare de-ale noastre in continuare si sa trecem cu vederea peste rating-urile negative care cu siguranta vor continua sa apara Lupti pentru o cauza pierduta. Nu poti schimba atatea persoane, asa ca singura solutie este sa nu mai dai atentie ratingurilor, altfel te consumi degeaba si le faci pe plac "dusmanilor" sau ma rog, celor care au ceva cu tine si vor neaparat sa te enerveze. I rest my case
    Fii convins ca ma opresc, n-am de gand sa ma iau la cearta cu fiecare in parte. Sa curga negativele (instrumentalele), asa am si eu pe ce canta.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de inocent Vezi Post
    Pe cine am jignit ca nu pricep? Am spus COPIII FRUSTRATI, daca te simti, asta nu mai tine de mine.
    Cu tot respectul, dar singurul care a manifestat frustrare in threadul asta esti tu. Frustrarea ca primesti voturi negative.

App:
    multi oameni retardati si inculti
    Toti copiii frustrati
    Imi pare rau ca esti frustrat.
    Tu nu vezi barna...

PS: Eu sunt unul din cei care ti-a dat negativ. Dar am facut-o exact pentru cele de mai sus, ce ti le-am citat.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    46

Implicit

Cu tot respectul, dar singurul care a manifestat frustrare in threadul asta esti tu. Frustrarea ca primesti voturi negative.
    Intoarce monitorul ca nu intelegi nimic.

Tu nu vezi padurea de copaci!
    N-o vad pentru ca esti in fata mea.

LE: Si eu am cam terminat pe aici. Cel mai destept cedeaza sau? Te salut.
    Ultima modificare făcută de Bogdan Calin; 23rd September 2011 la 17:25.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

E mai important sa ai dreptate, sau e mai important sa inveti cum sa te comporti in diverse cercuri?
    Atitudinea ta imi spune ca de fapt nu te intereseaza decat sa ai dreptate.

Eu propun sa facem un concurs, sa o luam de la zeero reputatie amandoi, sa vedem daca ne descurcam in viata. (sau pe forum, whatever)
    Trust, but verify.

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    46

Implicit

De ce mi s-a "lipit" mie topic-ul? Eu nu am deschis topic-ul asta. Una e c-am pus paie pe foc si alta e deschiderea unui topic de genu pe userul meu. Daca tot e "al meu", am dreptul sa cer inchiderea acestuia? Multumesc.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

inocent am "decupat" discutia irelevanta din topic de acolo de unde ai inceput. Asta e si motivul ptr care iti e "lipit".
    Topic inchis la cerere.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. inca o intrebare despre duplicate content
    De giovanni12345 în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 8th July 2009, 14:04
  2. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 18:54
  3. Inca un articol interesant, despre Freelancing
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3