De acord. Este bine totusi sa se pastreze un limbaj decent si fara jigniri. Inocent, crezi ca n-am intalnit si eu pe forum useri care meritau catalogati asa cum ai facut-o tu? Sunt, dar sa te manifesti cum ai facut-o tu nu ajuta prea mult, din contra, starneste si mai multe ratinguri negative, vorbesc urat si altii si in final, cauza ta nobila (sau ma rog, sunt convins ca rostul topicului tau a fost unul de a informa despre ce se intampla aci, si nu neaparat de a starni o avalansa de voturi negative) se transforma intr-o bataie de joc din partea unor useri care sunt aici doar pentru link-uri in signatura, pt marketplace, pt a mai fura ideile cuiva, dar nici decum sa ofere ceva util comunitatii. Parca era cineva pe aci pe forum care avea o signatura faina, un citat clasic, ceva de genu: "nu are rost sa te pui cu prostii", sau "desteptul cedeaza primul". Eu zic sa ne vedem fiecare de-ale noastre in continuare si sa trecem cu vederea peste rating-urile negative care cu siguranta vor continua sa aparaLupti pentru o cauza pierduta. Nu poti schimba atatea persoane, asa ca singura solutie este sa nu mai dai atentie ratingurilor, altfel te consumi degeaba si le faci pe plac "dusmanilor" sau ma rog, celor care au ceva cu tine si vor neaparat sa te enerveze. I rest my case
![]()

Lupti pentru o cauza pierduta. Nu poti schimba atatea persoane, asa ca singura solutie este sa nu mai dai atentie ratingurilor, altfel te consumi degeaba si le faci pe plac "dusmanilor" sau ma rog, celor care au ceva cu tine si vor neaparat sa te enerveze. I rest my case