Oameni buni, e o pacaleala studiul respectiv, preluata de toata presa din Romania si apoi au lasat-o fara explicatia ca e un fake pt ca s-au facut de ras deja prea mult.
Oameni buni, e o pacaleala studiul respectiv, preluata de toata presa din Romania si apoi au lasat-o fara explicatia ca e un fake pt ca s-au facut de ras deja prea mult.
Meteo Comănești Romania, Războiul rece la examen.
Tind sa cred ca e un sambure de adevar, un utilizator mai avansat, va inlocui IE cu orice altceva, ceea ce denota un IQ mai mare.
Gluma sau nu, e in bar,lobby. Totusi monopolul Microsoft in produse de tip So, duce la o folosire exagerata a IE-ului, cel putin in Romania , unde utilizatorul de rand se scarpina in cap si intreaba: ce e ala browser ...
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
Da, am citit articolele, insa ar fi cateva puncte de vedere:
IQ-ul nu se masoara doar dupa cunostintele tehnice ale oamenilor.
Cei care inlocuiesc IE-ul dau dovada de cunostinte tehnice mai mari, stiu ce e un addon la browser, un adblocker... etc, etc
Insa un compozitor de muzica habar nare de browser, ce se instaleaza automat, sau ce a fost instalat de un "priceput" pe calculatorul lui ala va folosi, dar asta nu inseamna ca IQ-ul lui e mai mic decat acelei persoane care citeste toata ziua tabloide cu FF sa zicem.
"utilizatorul de rand se scarpina in cap si intreaba: ce e ala browser ..." - bine zis
E doar o corelatie care rezulta dintr-o statistica. Cei care au inteles ca TOTI cei care folosesc opera sunt genii, au inteles pe dos.
IQ-ul este un numar care spune cat de destept este un om. Ca sa ai un IQ mare, ai nevoie de cunostinte din mai multe domenii, cultura generala, gandire logica, etc. Nu poti spune ca un muzician talentat trebuie neaparat sa aiba un IQ mare. Sa nu facem confuzii, da?
Trust, but verify.
Eu folosesc mozilla de cativa ani buni si cand am nevoie sa vad un meci de pe digi ma bag pe IE![]()
In domeniul nostru trebuie sa folosesti toate browserele pentru teste (primele 5), in caz contrar ai sanse sa pierzi vizitatori, si poate prin abstractie putem spune ca un webmastere care nu foloseste toate browserele are IQ ...........
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Am citit pe un blog despre studiul asta, dar si eu ca Florin M nu ma prea incred in studiile astea. De ceva vreme folosesc Google Chrome si nu m-a dezamagit pana acum.
Facand putin OffTopic va intreb acum care este pronuntia corecta pentru Chrome, pentru ca eu am intalnit persoane care pronunta Shrom altele Crom. Asadar...care-i varianta corecta?
Chrome rules them all, e cel mai rapid browser, e si stabil pe langa.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)